ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις ο Ντόουγκλας Αουγκούστο

Ο βραζιλιάνος μέσος Ντόουγκλας Αουγκούστο αποχώρησε από την σημερινή (2/11) προπόνηση του ΠΑΟΚ λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο και η συμμετοχή του στο ματς με την Κοπεγχάγη είναι αμφίβολη.

ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις ο Ντόουγκλας Αουγκούστο

Συναγερμός σήμανε στον ΠΑΟΚ με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, δύο ημέρες πριν από τον κρίσιμο αγώνα με την Κοπεγχάγη, αλλά και εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Ο Βραζιλιάνος μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο κι αποχώρησε από την προπόνηση. Θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάστασή του, αρχικά για το ματς του Europa Conference League την Πέμπτη (4/11) στην Τούμπα.

Σίγουρα εκτός μάχης είναι οι Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ κι ο Ολιβέιρα που έκαναν θεραπείες και ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Την Τετάρτη (3/11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία, με τα πρώτα 15 λεπτά του προγράμματος να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στις 13:30 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου κι εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών.