Πασχαλάκης: Βγάλαμε αντίδραση, αλλά κάναμε τα εύκολα - δύσκολα...

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά το 4-4 με τον Βόλο, αλλά η ομάδα του έκανε τα εύκολα - δύσκολα στο «Πάρκεν» με την Κοπεγχάγη

Πασχαλάκης: Βγάλαμε αντίδραση, αλλά κάναμε τα εύκολα - δύσκολα...

Στην αντίδραση που έβγαλε ο ΠΑΟΚ μετά το 4-4 με τον Βόλο για την Super League στάθηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στο τρίτο... ημίχρονο της αναμέτρησης με την Κοπεγχάγη για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League, αλλά παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έκανε τα εύκολα - δύσκολα, αφού προηγήθηκε με 2-0, έχοντας παίκτη παραπάνω, αλλά κινδύνευσε με ισοφάριση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είναι η αντίδραση θεωρώ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλες τις συνθήκες και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη. Δεν έχω καλό οπτικό πεδίο στη φάση του γκολ. Κάναμε τα εύκολα δύσκολα, νομίζω θα μπορούσαμε να το τελειώσουμε πιο εύκολα.

Βγάλαμε προσωπικότητα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τρως ένα γκολ και αρχίζει η πίεση. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, υπάρχουν και κάποια αρνητικά, υπάρχουν και κάποια θετικά και εφόσον υπάρχει πίστωση χρόνου, βελτιώνεις και τα αρνητικά σου.

Υπάρχουν ακόμη πολλά ματς μπροστά μας και πρέπει να παρουσιαζόμαστε σοβαροί σε κάθε ματς. Πρέπει να πηγαίνουμε σε κάθε ματς για τη νίκη, αυτός είναι ο στόχος μας».