Βλάντιμιρ Βάις: «Μπορεί να βοηθήσει η εμπειρία μας με τον Ολυμπιακό»

Ο τεχνικός της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλάντιμιρ Βάις μίλησε για το ματς με τον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό.

Βλάντιμιρ Βάις: «Μπορεί να βοηθήσει η εμπειρία μας με τον Ολυμπιακό»

Ο Βλάντιμιρ Βάις είπε αρχικά για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Είναι οριακό και πολύ σημαντικό παιχνίδι, ίσως κρίνει τη δεύτερη θέση. Ο ΠΑΟΚ πήρε τους... υποχρεωτικούς βαθμούς με την Λίνκολν, αλλά δεν ήταν εύκολο ματς».

Για τον ΠΑΟΚ και τους παίκτες που ξεχωρίζει: «Είδα αρκετά ματς στην Ελλάδα και με την Λίνκολν και μπορώ να πω ότι ξεχωρίζω τους Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι και Ζίβκοβιτς. Ο κόσμος είναι κινητήριος δύναμη και για εμάς. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα. Μπορεί να βοηθήσει η εμπειρία μας με τον Ολυμπιακό. Μαζί με τον ΠΑΟΚ είναι οι δύο καλύτερες ομάδες. Εμείς θα πρέπει να σκοράρουμε για να πάρουμε κάτι».

Για τις απουσίες: «Έλειπαν παίκτες λόγω ίωσης, οι Σμελχάν και Τσάβιτς στο προηγούμενο ματς. Αλλά είναι εδώ και προπονούνται. Απουσιάζουν ο γιος μου και ο Ντε Μάρκο».

Μποζίκοφ: «Ο ΠΑΟΚ τώρα ίσως να είναι πιο δυνατός»

Ο αρχηγός της Σλόβαν, Μπαζίλ Μποζίκοφ, μίλησε για την εμπειρία του απ' αυτό το γήπεδο δύο χρόνια πριν: «Βοηθάει η εμπειρία, όπως και τότε θα δώσουμε την μάχη μας. Ίσως να είναι λίγο πιο δυνατός ο ΠΑΟΚ τώρα», ενώ για το γεγονός ότι αντιμετώπισαν φέτος τον Ολυμπιακό σημείωσε: «Δεν θέλω να κάνω σύγκριση, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ελληνική ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε σαν σύνολο.

Έχουν μείνει λίγοι παίκτες από την προηγούμενη ομάδα, έχουν έρθει νέοι εδώ και δύο, τρεις μήνες. Είναι πρόκληση για όλους μας. Θέλουμε να αντιμετωπίζουμε τέτοιες ομάδες».