ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ ο Βαρέλα, αμφίβολος ο Μουργκ

Ο Φερνάντο Βαρέλα του ΠΑΟΚ είναι οριστικά νοκ άουτ από τον αγώνα της Πέμπτης (30/9) με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League. Αμφίβολος ο Μουργκ.

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ ο Βαρέλα, αμφίβολος ο Μουργκ

Δύο νέα προβλήματα τραυματισμών έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της αναμέτρησης με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League.

Σίγουρα νοκ άουτ για την αναμέτρηση της Πέμπτης (30/9) κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας τέθηκε ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος δεν μπόρεσε να αγωνιστεί ούτε στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής εναντίον της ΑΕΚ, λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Ήταν στο αρχικό σχήμα αλλά πριν από τη σέντρα έμεινε εκτός και δεν ξεκίνησε ποτέ.

Ο Αφρικανός στόπερ του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί σε θεραπεία με ένεση και θα καταβληθεί προσπάθεια να είναι στη διάθεσή του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς της Κυριακής (3/10) κόντρα στον ΟΦΗ.

Αμφίβολος και για τα δύο παιχνίδια είναι και Τόμας Μουργκ, ο οποίος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αποχώρησε με χτύπημα στον αριστερό αστράγαλο. Υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε ότι έχει υποστεί κάκωση πρώτου βαθμού και είναι αμφίβολος για το ματς με τη Σλόβαν αλλά και αυτόν με αντίπαλο τον ΟΦΗ, για το πρωτάθλημα.