Λουτσέσκου για Λίνκολν: «Εμείς πάμε να παίξουμε έναν τελικό»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Λίνκολν στο Γιβραλτάρ, είπε πως η ομάδα του παίζει την Πέμπτη (16/9)...τελικό!

Λουτσέσκου για Λίνκολν: «Εμείς πάμε να παίξουμε έναν τελικό»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου είπε μεταξύ άλλων: «Όλοι οι αντίπαλοί μας μας έχρισαν φαβορί. Είναι μία στρατηγική. Εμείς πάμε να παίξουμε έναν τελικό. Σ' έναν ευρωπαϊκό όμιλο δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες και πρέπει να πάρουμε το τρίποντο με κάθε κόστος.

Είμαστε στην αρχή της αρχής. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σε κάποια σημεία στους αγώνες που δώσαμε μέχρι σήμερα, αλλά δείξαμε κι αδυναμίες. Στα παιχνίδια που καταφέρνουμε να ξεκλειδώσουμε νωρίς τα πάμε περίφημα. Στα άλλα που αντιμετωπίζουμε δυσκολίες χάνουμε την συγκέντρωσή μας.

Είναι κάτι καθαρά πνευματικό. Θα πρέπει να το διορθώσουμε. Είχαμε αρκετές ατυχίες με απώλειες και πρέπει να έχουμε έτοιμους όλους τους παίκτες και να καταλάβουν όλοι πως είναι σημαντικοί για την ομάδα. Θέλουμε οι παίκτες να έχουν σωστή νοοτροπία, ακόμα και σε αγώνες που δεν παίζουμε καλά.

Γιασμίν Κούρτιτς για Λίνκολν: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σίγουρα»

Δεχθήκαμε τέσσερα γκολ σε πέντε παιχνίδια, τα οποία θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει πολύ εύκολα. Αυτό θέλει δουλειά στο πνευματικό κομμάτι. Σε 3-4 μήνες θα είναι όλα μία ανάμνηση.

Είναι ευαίσθητο το θέμα των μεταγραφών. Δεν ήταν εύκολο για εμάς. Μπορεί να έχουμε πετύχει, μπορεί όχι. Πρέπει οι παίκτες που έχουν έρθει να προσαρμοστούν και να γίνουν ουσιαστικά μέλη της ομάδας. Δεν θα φέρουμε παίκτη, μόνο για να πούμε πως φέραμε. Θα προτιμούσα να είχαν λυθεί πολύ νωρίτερα τα μεταγραφικά ζητήματα παρά να φτάναμε στην περίοδο των ελεύθερων. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει σε μια ή δυο μέρες. Θέλω όλοι οι παίκτες μου να είναι υγιείς και δυνατοί και να προχωρήσουμε όλοι μαζί στα συνεχόμενα παιχνίδια, με αυτοπεποίθηση. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ώστε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Αν υπάρξει έτοιμος παίκτης και τώρα, δεν θα είχα πρόβλημα».