ΠΑΟΚ - Ριέκα: Αισιόδοξος ο τεχνικός των Κροατών Γκόραν Τόμιτς

O τεχνικός της Ριέκα, Γκόραν Τόμιτς είναι αισιόδοξος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ - Ριέκα: Αισιόδοξος ο τεχνικός των Κροατών Γκόραν Τόμιτς

Αισιόδοξος για το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ο τεχνικός της Ριέκα, Γκόραν Τόμιτς: «Θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς σε όλες τις γραμμές και να αποτρέψουμε τον αντίπαλο στα τελευταία 30 μέτρα. Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Έχουμε ποιότητα. Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Απλά πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί.

Νομίζω ότι αναρρώσαμε καλά μετά το παιχνίδι με την Όσιγιεκ, το οποίο ήταν εξαιρετικά απαιτητικό. Ακολουθεί ένας ακόμη δύσκολος αγώνας, κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα, τον ΠΑΟΚ, γεμάτη ποιότητα. Θα πρέπει να είμαστε σε υψηλό επίπεδο για να έχουμε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα.

Αρκετοί παίκτες αποχώρησαν λόγω τραυματισμών. Σε σχέση με το ματς με την Όσιγιεκ, δεν θα είναι διαθέσιμος και ο Ρόμπερτ Μούριτς. Τέσσερις ή πέντε παίκτες δεν θα αγωνιστούν κόντρα στον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν επίσης οι Λίντον Σέλαχι και Χρβόγιε Σμόλτσιτς, ενώ ο Μάτο Στάνιτς δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί. Η κατάσταση στην ομάδα είναι καλή και ανυπομονούμε για το ματς. Ξέρουμε τι ατμόσφαιρα μας περιμένει, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι.

Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο αριθμό τεχνικά ποιοτικών παικτών, που λύνουν την άμυνα με μια κίνηση. Χτίζουν υπομονετικά και μέσα από μια τέτοια συνεχή κατοχή θέλουν να φτάσουν στο τέλος. Θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς σε όλες τις γραμμές και να αποτρέψουμε τα τελευταία 30 μέτρα, για να μην κάνουν αυτήν την ατομική κίνηση. Πρώτα απ' όλα, θα πρέπει να δουλέψουμε ως ομάδα, τόσο στη φάση της άμυνας, όσο και στη φάση της επίθεσης».