ΠΑΟΚ: Η αποστολή για τη ρεβάνς με την Μποέμιανς

Η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει του επαναληπτικού με την Μποέμιανς στην Τούμπα (12/8, 20:00).

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για τη ρεβάνς με την Μποέμιανς

Ολοκλήρωσε το πρωί της Τετάρτης (11/8) την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League εναντίον της Μποέμιανς στην Τούμπα (12/8, 20:00).

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας είχε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη, ενώ ξεχωριστή δουλειά έγινε στο κομμάτι των στημένων και στατικών φάσεων.

Στη αποστολή της ομάδας περιλαμβάνεται και ο Χοσέ Κρέσπο που προπονήθηκε κανονικά και θα είναι διαθέσιμος για το αυριανό παιχνίδι. Εκτός ομάδας παραμένουν οι Ίνγκι Ίνγκασον, που συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί κι ο Ντάγκλας Αουγκούστο που έβγαλε μέρος της προπόνησης και μετά δούλεψε ατομικά.

Αναλυτικά οι παίκτες βρίσκονται στην αποστολή του Δικεφάλου είναι οι: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Τέιλορ, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Καγκάβα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Κούτσιας, Σφιντέρσκι, Ολιβέιρα.