Ο προπονητής της Μποέμιανς Κιθ Λογκ για τα ματς με τον ΠΑΟΚ

Χαρούμενος για την πρόκριση της ομάδας του στον επόμενο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, ο προπονητής της Μποέμιανς, Κιθ Λογκ, σχολίασε και τις διπλές αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της Μποέμιανς Κιθ Λογκ για τα ματς με τον ΠΑΟΚ

Ο προπονητής της Μποέμιανς, Κιθ Λογκ είπε:

«Δεν μπορώ να ζητήσω τίποτα περισσότερο και δεν μπορώ να είμαι υπερήφανος για τον τρόπο με τον οποίο έχει παίξει αυτή η ομάδα στην Ευρώπη μέχρι στιγμής. Ο τρόπος που συμπεριφέρθηκαν οι παίκτες είναι πραγματικά κάτι καλό. Είμαι σίγουρος ότι οι άνθρωποι που αγαπούν το ιρλανδικό ποδόσφαιρο είναι περήφανοι για εμάς και περήφανοι για την ομάδα.

Είναι υπέροχο για τους οπαδούς να έχουν βραδιές σαν αυτές και θέλουμε να έχουμε τέτοιες νύχτες και να επιστρέφουμε εδώ όσο μπορούμε. Είπαμε στους παίκτες να το απολαύσουν, να το αγαπήσουν, γιατί θα θυμούνται αυτές τις νύχτες για το υπόλοιπο της ζωής τους.

ΠΑΟΚ: Αντίπαλος η Μποχίμιαν από την Ιρλανδία

Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα, έχουμε προκριθεί στον επόμενο γύρο στο Europa Conference League, αλλά είμαστε μια μικρή χώρα, ένα μικρό πρωτάθλημα στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουμε την ευκαιρία. Είναι δύο παιχνίδια και θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά αν δεν πιστεύεις ότι έχεις την ευκαιρία, δεν έχει νόημα να εμφανιστείς.

Είναι ομάδα υψηλού επιπέδου και ανεβαίνει ξανά σε ένα επίπεδο που και εμείς θέλουμε να είμαστε. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον σύλλογο, ένα τεράστιο βήμα. Ανυπομονούμε, θα αποδεχτούμε την πρόκληση».