Άκης Μάντζιος: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Ο Άρης δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του Europa Conference League. Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Άκης Μάντζιος δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του.

Άκης Μάντζιος: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος είπε αρχικά στην κάμερα των καναλιών της NOVA για τον αποκλεισμό από την Αστάνα στο Europa Conference League: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στον πρώτο αγώνα γιατί εκεί θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει την πρόκριση. Είμαι περήφανους για τους παίκτες μου γιατί έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά δεχθήκαμε το γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Υπάρχει απογοήτευση και τους είπα ότι δεν πρέπει να απογοητεύονται. Δείξαμε ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα και οι μεγάλες ομάδες πρέπει να συνεχίζουν».

Σε ερώτηση για τις συνέπειες της αποβολής του Ματέο Γκαρσία απάντησε ότι… «η ομάδα πήγε το παιχνίδι έτσι όπως το ήθελε από πλευράς τακτικής. Δεν φάνηκε ότι ήμασταν πίσω σε φυσική κατάσταση αλλά σ’ αυτά τα παιχνίδια η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Είχαμε κλασικές φάσεις με τον Μάνο αλλά και τον Μπρούνο Γκάμα. Δυστυχώς δεν βάλαμε το τρίτο γκολ που θα μας έδινε την πρόκριση παρότι ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι».

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός Φαμπιάνο είπε από την πλευρά του: «Υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα γιατί κάναμε αρκετά καλό παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ τα οποία θα μας έδιναν την πρόκριση αλλά αυτό δεν συνέβη. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, δεν έχουμε άλλη επιλογή». Συμπλήρωσε αναφερόμενος στις ευκαιρίες λέγοντας ότι… «είχαμε πραγματικά πάρα πολλές αλλά εκεί που ψάξαμε το τρίτο γκολ, ήρθε αυτό της Αστάνα. Πρέπει να δουλέψουμε. Έχουμε ποιότητας και πιστεύω ότι θα τη δείξουμε.

Είναι ένα κομμάτι στο οποίο νιώθω καλός. Το δουλεύω αρκετά. Δοκίμασα σε πολλές περιπτώσεις στο παιχνίδι, έτσι ήρθε και το πρώτο γκολ. Πλέον αυτά είναι… παρελθόν. Πρέπει να πιστέψουμε στην ομάδα γιατί υπάρχει μέλλον στη χρονιά».