Ντούντιτς: Στην ΑΕΚ ασχολούνταν με ποιον θα παίξουν στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League!

O τεχνικός της Βελέζ, Φέτζα Ντούντιτς, δήλωσε ότι η ΑΕΚ είναι υπό πίεση πλέον, μετά την ήττα στο Σαράγεβο, με 2-1 κι ότι βρέθηκε προ εκπλήξεως, αφού υποτίμησε την ομάδα του ασχολούμενη με τον αντίπαλο στον επόμενο γύρο!

Ντούντιτς: Στην ΑΕΚ ασχολούνταν με ποιον θα παίξουν στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League!

Ότι έδειξε αλαζονική συμπεριφορά κι υποτίμησε την ομάδα του, η ΑΕΚ, κατά τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, εκτίμησε ο τεχνικός της Βελέζ, Φέτζα Ντούντιτς κατά την αναχώρηση της αποστολής των Βόσνιων για την Αθήνα.

O Ντούντις, αφού επεσήμανε ότι στην «Ένωση» ασχολούνταν με τον αντίπαλο τους στον επόμενο γύρο επεσήμανε ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ν' αντιπαρέλθουν και το άγχος μετά την ήττα, στο Σαράγεβο, με 2-1.

«Είναι υπό πίεση η ΑΕΚ. Μετά την κλήρωση θεωρήθηκαν το απόλυτο φαβορί, και κοιτούσαν ακόμη και με ποια ομάδα θα παίξουν στον επόμενο προκριματικό γύρο. Τώρα βρίσκονται σε μια κατάσταση όπου πρέπει να σκεφτούν το πρώτο παιχνίδι. Φυσικά θα προσπαθήσουν να μας πιέσουν, ειδικά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, για να βρουν ένα γκολ το συντομότερο δυνατό. Για εμάς θα είναι πολύ σημαντικό πώς θα αντιδράσουμε σε αυτό το σημείο του αγώνα.

Στο πρώτο παιχνίδι οι παίκτες της ΑΕΚ απειλούσαν σχεδόν κάθε φορά, σουτάροντας προς το τέρμα μας. Εμείς, θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το επίπεδο μας όπως στο πρώτο παιχνίδι, όσο μας επιτρέπει ο αντίπαλος.

Τα πρώτα είκοσι λεπτά θα μπορούσαν να είναι κρίσιμα, αν καταφέρουμε να υπομείνουμε τότε έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε».