Conference League: Το κανάλι που δείχνει το Βελέζ - ΑΕΚ (21.30)!

Η Cosmote TV, κάτι λιγότερο από δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα της Βελέζ με την ΑΕΚ στο Σαράγεβο (21.30), για τον 2ο προκριματικό του Conference League, εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα προβολής του!

Conference League: Το κανάλι που δείχνει το Βελέζ - ΑΕΚ (21.30)!

Μετά από πυρετώδεις διαπραγματεύσεις, που πολλές φορές κινδύνευσαν με «ναύαγιο», λόγω των απαιτήσεων, οικονομικής υφής, της Βελέζ η Cosmote ΤV κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τους Βόσνιους για τα δικαιώματα τηλεοπτικής προβολής του αγώνα, που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 21.30 στο Στάδιο «Γκρμπάβιτσα» του Σαράγεβο.

Βελέζ - ΑΕΚ: Το κανάλι και η παρέμβαση προκειμένου να μεταδοθεί τηλεοπτικά

Έτσι οι Έλληνες φίλαθλοι και δη εκείνοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την πρώτη, φετινή, επίσημη, αναμέτρηση του Δικεφάλου και παρθενική του για το Conference League και πιο συγκεκριμένα για τον 2ο προκριματικό γύρο της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA.

Οι κιτρινόμαυροι έβαλαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τον αγώνα ρεβάνς. Συγκεκριμένα, ενεργοποίησαν τη Βελέζ και της ζήτησαν να μεσολαβήσει έτσι ώστε η βοσνιακή εταιρία που έχει τα δικαιώματα να συμφωνήσει με την Cosmote TV και για τους δύο αγώνες.

Έτσι βρέθηκε λύση και οι Έλληνες φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν τον πρώτο επίσημο αγώνα της ΑΕΚ.