Ντούντιτς: Καλή ομάδα η ΑΕΚ, αλλά όχι ... εξωγήινη!

Ο τεχνικός της Βελέζ, Φέντα Ντούντιτς  στην συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (22/07) για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, είχε καλά λόγια την ΑΕΚ και τους Μάνταλο - Λιβάι Γκαρσία αλλά επεσήμανε ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι...εξωγήινοι!

Ντούντιτς: Καλή ομάδα η ΑΕΚ, αλλά όχι ... εξωγήινη!

Καλά λόγια επεφύλασσε, για την ΑΕΚ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ενόψει του πρώτου αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League ο, τεχνικός της Βελέζ, Φέντα Ντούντιτς.

Ο προπονητής των Βόσνιων, στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, αλλά ενώ ξεχώρισε τους Μάνταλο και Λιβάι Γκαρσία δεν θέλησε να δημιουργήσει κλίμα φόβου στις τάξεις των παικτών του διευκρινίζοντας ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι «εξωγήινοι»!

Χαρακτηριστικά τόνισε:

«Ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι ανταμοιβή για όσα έχουμε κάνει. Στην ομάδα της ΑΕΚ ο Μάνταλος στο κέντρο είναι κομβικός, πρέπει επίσης να προσέξουμε πολύ τον δεξιό εξτρέμ, τον Γκαρσία. Αν όμως αρχίσουμε να μιλάμε για μονάδες τότε θα φανεί ότι δεν έχουμε καμία ελπίδα. Δεν πρόκειται να συμπεριφερθούμε λες και παίζουμε με... εξωγήινους. Έχουμε δει την ΑΕΚ να παίζει και ξέρουμε ότι είναι καλή. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά και να διατηρήσουμε το αήττητο μας.

Εμείς θα παίξουμε ανοιχτά γιατί όποιο κλαμπ έδειξε, σε ευρωπαϊκά ματς, περισσότερο σεβασμό απ' ό,τι πρέπει το μετάνιωσε. Το είδαμε την περασμένη σεζόν με την Σαράγεβο και τη Σέλτικ. Θα μπούμε με γενναιότητα στο ματς και θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό. Τότε θα είμαι ευχαριστημένος...»

Όσο για το αν θεωρεί πως η ΑΕΚ ενδέχεται να υποτιμήσει την ομάδα του είπε:

«Άνθρωποι της ΑΕΚ είδαν τα τελευταία μας παιχνίδια και είμαι σίγουρος ότι δεν θα έρθουν στο Σαράγεβο για ταξίδι. Σέβομαι και εκτιμώ τον κόουτς Μιλόγεβιτς. Δεν θα βρισκόταν εκεί που βρίσκεται αν δεν είχε μεγάλη ποιότητα και είμαι σίγουρος ότι θα την χρησιμοποιήσει απέναντι μας αύριο»