Αστάνα – Άρης: Κεκλεισμένων των θυρών λόγω πανδημίας

Η Αστάνα έκανε γνωστό πως ο αγώνας κόντρα στον Άρη θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, λόγω της κατάστασης με την πανδημία και των περιοριστικών μέτρων.

Αστάνα – Άρης: Κεκλεισμένων των θυρών λόγω πανδημίας

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα από το Καζακστάν, η αναμέτρηση με τον Άρη θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου.Τα περιοριστικά μέτρα στην πόλη της Αστάνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας έφεραν και απαγορεύσεις στα γήπεδα της χώρας. Έτσι η Αστάνα ανακοίνωσε πως το παιχνίδι με τον Άρη, για τον β' προκριματικό γύρο του Europa Conference League, θα πραγματοποιηθεί χωρίς φιλάθλους.

Η ανακοίνωση της Αστάνα αναφέρει:

«Σαν αποτέλεσμα της απόφασης του επικεφαλής υγειονομικού γιατρού της πόλης Nur-Sultan, A.S. Beisenova σχετικά με την ενίσχυση των περιοριστικών μέτρων και της καραντίνας στην πρωτεύουσα της χώρας από την 14η Ιουλίου 2021, αποφασίστηκε η απαγόρευση μαζικών αθλητικών εκδηλώσεων με θεατές. Το διάταγμα τέθηκε σε ισχύ στις 17 Ιουλίου.

Ως εκ τούτου, ο αγώνας UEFA Conference League Round 2, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουλίου 2021, θα διεξαχθεί χωρίς θεατές.

Η FC Astana κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι οι φίλαθλοι του συλλόγου θα μπορούσαν να είναι παρόντες στις κερκίδες του γηπέδου Astana-Arena, αλλά η επιδημιολογική κατάσταση στην πόλη αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπει αγώνα με τη συμμετοχή θεατών, επειδή η υγεία των ανθρώπων είναι πάνω όλα».