ΑΕΚ: Αποστολή, για Βοσνία, με Αραούχο, Βράνιες, Λε Ταλέκ και Στάνκοβιτς!

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή της ΑΕΚ, που την Τετάρτη (21/07) το πρωί θα «πετάξει» για Βοσνία, προκειμένου ν' αντιμετωπίσει την Βελέζ για το 2ο προκριματικό του Conference League, όλους τους νεαποκτηθέντες παίκτες (Αραούχο, Βράνιες, Λε Ταλέκ και Στάνκοβιτς).

ΑΕΚ: Αποστολή, για Βοσνία, με Αραούχο, Βράνιες, Λε Ταλέκ και Στάνκοβιτς!

H oλοκλήρωση της προπόνησης της Τρίτης βρήκε τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς ν' ανακοινώνει την πρώτη του αποστολή επίσημου αγώνα ως τεχνικός της ΑΕΚ για το παρθενικό ματς της σεζόν, αλλά και πρώτο της ομάδας, στα χρονικά, για το νεοσύστατο Conference League, κόντρα στη Βελέζ την Πέμπτη (22/07, 21.30).

Mεταξύ των όσων υπολογίζονται για το ματς του 2ου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης είναι και όλα τα καλοκαιρινά μεταγραφικά αποκτήματα της «Ένωσης».

Ήτοι οι Σέρχιο Αραούχο, Όγκνιεν Βράνιες, Ντεμιέν Λε Ταλέκ και Τσιτσάν Στάνκοβιτς.

Αντίθετα Κώστας Γαλανόπουλος και Ζίγκα Λάτσι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και είναι οι μοναδικοί που είναι εκτός.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Αναλυτικότερα στην αποστολή βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Μήτογλου, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς.

Η αποστολή που θα συγκεντρωθεί το πρωί (8.30) της Πέμπτης (21/07) στα Σπάτα στις 10 θα πάρει την πτήση για το Σαράγεβο, ενώ λίγες αργότερα οι Μιλόγεβιτς και Μπακάκης θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου πριν την προπόνηση της ομάδας στο τερέν του Σταδίου Γκρμπάβιτσα όπου θα φιλοξενηθεί η αναμέτρηση.