Άρης: Αναχώρησε για Καζακστάν (pics)

Η αποστολή του Άρη αναχώρησε την Τρίτη (20/7) για το Καζακστάν, ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο την Αστάνα την Πέμπτη (22/7, 16.00).

Άρης: Αναχώρησε για Καζακστάν (pics)

Στις 12.00 το μεσημέρι της Τρίτης (20/7) αναχώρησε η αποστολή του Άρη από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό την πρωτεύουσα του Καζακστάν, Νουρ Σουλτάν. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου παίζει με την Αστάνα την Πέμπτη (22/7, 16.00).

Ο μέσος της ομάδας, Λούκας Σάσα πριν από την αναχώρηση της ομάδας είπε: «Πάντα είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε έτοιμοι, ξέρουμε ότι παίζουμε με μία δύσκολη ομάδα, αλλά πάμε εκεί για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να πάρουμε την πρόκριση στην έδρα μας».

Για την Αστάνα τόνισε:

«Γνωρίζουμε τα πάντα για την Αστάνα, για τους παίκτες, το πώς παίζουν. Μας τα έχουν πει όλα οι προπονητές μας. Έχουμε μελετήσει πολύ καλά την Αστάνα, είμαστε έτοιμοι από κάθε πλευρά».

Για το ότι θα παίξουν σε συνθετικό χλοοτάπητα:

«Αυτή είναι η μεγαλύτερη έννοια που θα έχουμε, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε πολύ γρήγορα στις συνθήκες του αγώνα. Η μπάλα κυλάει με άλλη ταχύτητα, μας απασχολεί, αλλά οφείλουμε να προσαρμοστούμε γρήγορα, έχουμε και προπόνηση».

Για τους φιλάθλους του Άρη:

«Θέλουμε να μας υποστηρίξουν και ελπίζουμε να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι και μετά να κάνουμε μια… κόλαση το γήπεδό μας για να πάρουμε την πρόκριση».