Λουτσέσκου για την κλήρωση: «Αν δεν είσαι προσεκτικός θα σου κάνουν ζημιά»

«Τελικούς» χαρακτήρισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, τους αγώνες της ομάδας του στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Λουτσέσκου για την κλήρωση: «Αν δεν είσαι προσεκτικός θα σου κάνουν ζημιά»

Τον… κώδωνα του κινδύνου έκρουσε στο παίκτες του στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Αντίπαλος του «Δικεφάλου του Βορρά» θα βρεθεί μία εκ των Ντουντελάνζ, Μποχέμιανς, με τον προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης να κρατά χαμηλούς τόνους στις δηλώσεις του για τη μάχη που θα δοθεί για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

«Είναι θετικό ότι ξέρουμε από τώρα τους πιθανούς μας αντιπάλους κι έχουμε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τους αγώνες. Πρέπει να γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και να φροντίσουμε ώστε να φτάσουμε στην έναρξη της σεζόν με τη μέγιστη συγκέντρωση και φυσικά τη θέληση να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έτσι όπως είναι το ποδόσφαιρο σήμερα δεν μπορείς να έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση απέναντι στον οποιοδήποτε αντίπαλο, διότι αν δεν είσαι προσεκτικός θα σου κάνει ζημιά. Πρέπει να δούμε τους δύο αγώνες ως τελικούς. Γενικά αυτή τη σεζόν πρέπει να μάθουμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ως τελικό. Αυτή είναι η νοοτροπία που πρέπει να έχουμε μέσα κι έξω από το γήπεδο».

Οι πρώτες αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου είναι προγραμματισμένοι στις 5 Αυγούστου, ενώ οι ρεβάνς θα πραγματοποιηθούν στις 12 Αυγούστου.