Tρία νέα υπογκρούπ της UEFA για τις κληρώσεις των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη

Δείτε ποιοι είναι πλέον οι υποψήφιοι αντίπαλοι για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Tρία νέα υπογκρούπ της UEFA για τις κληρώσεις των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη

Στις 15:00 θα διεξαχθεί η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου στο Europa Conference League. Η UEFA ανακοίνωσε τα τρία υπογκρούπ για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στον τρίτο προκριματικό γύρο και οι υποψήφιοι αντίπαλοί του είναι: Τραμπζονσπόρ (Τουρκία) ή κάποιος από τους νικητές των ζευγαριών Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο)-Μποχέμιανς (Ιρλανδία), Αμπερντίν (Σκωτία)-Χέκεν (Σουηδία) και Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Νιου Σέιντς (Ουαλία).

Για την ΑΕΚ - πρέπει να περάσει τη Βελέζ- οι υποψήφιοι αντίπαλοι είναι: Κόλος Κοβαλίβκα (Ουκρανία) ή κάποιος από τους νικητές των ζευγαριών Έλφσμποργκ (Σουηδία)-Μιλσάμι (Μολδαβία), Ουίπεστ (Ουγγαρία)-Βαντούζ (Λιχτενστάιν) και Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία)-Μπιρκίρκαρα (Μάλτα).

Για τον Άρη -πρέπει να περάσει την Αστάνα-, οι υποψήφιοι αντίπαλοι είναι: Σότσι (Ρωσία)-Κέσλα (Αζερμπαϊτζάν), Κουόπιο (Φινλανδία)-Βόρσκλα Πολτάβα (Ουκρανία), Πετροκούμπ Χιντσέστι (Μολδαβία)-Σίβασπορ (Τουρκία) και Αραράτ Γερεβάν (Αρμενία)-Σλασκ Βρότσλαβ (Πολωνία).

Τα πρώτα ματς του τρίτου προκριματικού γύρου είναι προγραμματισμένα στις 5 Αυγούστου και οι ρεβάνς στις 12 Αυγούστου.