Γκιγιέρμε: «Δείξαμε χαρακτήρα για την ανατροπή» (vid)

Ο Γκιγιέρμε μίλησε στην κάμερα του «Olympiacos TV» για την ανατροπή που έκαναν οι ερυθρόλευκοι στο ματς με την Τότεναμ (2-2).

Ο Γκιγιέρμε μίλησε στην κάμερα του «Olympiacos TV» για την πρώτη του εμπειρία στο Champions League και για την επιχείρηση ανατροπή στον αγώνα με την Τότεναμ...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκιγιέρμε:

Για την πρώτη του συμμετοχή στο Champions League: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έκανα την πρώτη μου συμμετοχή στο Champions League. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι είχα λίγο άγχος, αλλά μέσα σε αυτό το γήπεδο και αυτή την ατμόσφαιρα το άφησα έξω. Είμαι πολύ χαρούμενος για την απόδοση της ομάδας και το αποτέλεσμα που είχαμε κόντρα σε μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, μια πολύ ποιοτική ομάδα και είμαι πολύ ευτυχισμένος που τελείωσε αυτή η όμορφη βραδιά με μια πολύ καλή απόδοση».

Για το παιχνίδι και την ανατροπή: «Πραγματικά καταφέραμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα, να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα. Δεν ήταν δίκαιο, βάση της απόδοσης μας, να χάνουμε τη στιγμή που σκοράραμε και καταφέραμε να έχουμε το κουράγιο να γυρίσουμε το αποτέλεσμα. Δεν ήταν εύκολο για εμάς όμως δείξαμε πως έχουμε τον χαρακτήρα, δείξαμε πως έχουμε τη θέληση και κατά τη γνώμη μου το τελικό 2-2 ήταν δίκαιο αποτέλεσμα».