Τελικός Champions League- Ντελ Μπόσκε: Η Ρεάλ θα κερδίσει 4-1!

Ο παλιός προπονητής των "μερένχες" και της εθνικής Ισπανίας έχρισε απόλυτο φαβορί τους Μαδριλένους στον επερχόμενο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, λέγοντας ότι κανένας παίκτης της αγγλικής ομάδας -ούτε καν ο Σαλάχ- δεν θα έπαιζε στο βασικό σχήμα της Ρεάλ!

Τελικός Champions League- Ντελ Μπόσκε: Η Ρεάλ θα κερδίσει 4-1!

Το ποδοσφαιρικό κοινό του πλανήτη περιμένει με αγωνία το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου (26/5) προκειμένου να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Λίβερπουλ, ωστόσο ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία για το τελικό αποτέλεσμα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ισπανία, ο παλιός τεχνικός των "μερένχες" και της εθνικής της χώρας του έχρισε την ομάδα της Μαδρίτης απόλυτο φαβορί για τον τελικό:

"Η Ρεάλ Μαδρίτης διαθέτει εξαιρετικό σύνολο, το καλύτερο στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να το επιβεβαιώσουν και το Σάββατο στον τελικό. Η Ρεάλ θα κερδίσει τη Λίβερπουλ με σκορ 4-1"!

Μάλιστα, ο Ντελ Μπόσκε μίλησε με υποτιμητική διάθεση για το έμψυχο υλικό των "κόκκινων" αμφισβητώντας την ποιότητά τους, αντιθέτως εξύμνησε το ρόστερ των Μαδριλένων:

"Δεν μπορώ να βρω ούτε έναν παίκτη της Λίβερπουλ που θα έπαιζε στη Ρεάλ και θα τη βελτίωνε με την παρουσία του, ούτε καν τον Σαλάχ. Ο Μπέιλ και ο Μπενζεμά είναι πολύ καλοί. Ειδικά ο Μπενζεμά κάποιες φορές μπορεί να είναι ντεφορμέ, όμως η συνολική του προσφορά είναι τεράστια. Φυσικά υπάρχει και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος βελτιώνει όλους τους συμπαίκτες του".