UEFA: Ζητάει από Γιουβέντους, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Σίτι να παίξουν σε... ουδέτερη έδρα!

Η UEFA ζήτησε από τις Γιουβέντους, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι να δώσουν τους επαναληπτικούς τους αγώνες για τη φάση των «16» του Champions League σε ουδέτερη έδρα. Αρνητικές οι γηπεδούχες ομάδες.

UEFA: Ζητάει από Γιουβέντους, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Σίτι να παίξουν σε... ουδέτερη έδρα!

Το Champions League ετοιμάζεται να επιστρέψει στις αρχές Αυγούστου και το προκριθέν πλάνο προβλέπει για πρώτη φορά στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης την διεξαγωγή Final-8 και τον τελικό στις 23 Αυγούστου.

Αυτό που περιπλέκει το σχέδιο της UEFA είναι ότι ακόμα απομένουν τέσσερα «εισιτήρια» για τους «8» του θεσμού, αφού δεν έχουν ακόμα διεξαχθεί οι επαναληπτικοί των «16» Μπαρτσελόνα - Νάπολι, Γιουβέντους - Λιόν, Μπάγερν - Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προκειμένου να λύσει αυτό το πρόβλημα και να διεκπεραιώσει κανονικά το πλάνο για την διεξαγωγή του του Champions League ζήτησε από τις τέσσερις γηπεδούχες να αγωνιστούν όχι μόνο χωρίς την παρουσία των οπαδών τους αλλά και σε ουδέτερη έδρα, κάτι που βρίσκει και τις τέσσερις ομάδες αντίθετες για λόγους ισονομίας.