Ο Ζιντάν έβγαλε το καπέλο στον Κλοπ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη δουλειά του Γιούργκεν Κλοπ. Tι δήλωσε για τη σύγκριση Σαλάχ - Ρονάλντο

Ο Ζιντάν έβγαλε το καπέλο στον Κλοπ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν σε δηλώσεις του πριν τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου μίλησε για την Λίβερπουλ και τον Γιούργκεν Κλοπ, για τη σύγκριση Σαλάχ και Ρονάλντο, ενώ αναφέρθηκε και στο κίνητρο της Ρεάλ να κατακτά τίτλους.

Ο Γάλλος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης ρωτήθηκε για τον συνάδελφό του και απάντησε με τα καλύτερα λόγια: «Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, ποτέ δεν έχω μιλήσει μαζί του, αλλά έχω δει τη δουλειά του και είναι τρομερή. Το έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο στην Ντόρτμουντ, αλλά και στη Λίβερπουλ. Τον σέβομαι πολύ για ό,τι κάνει στο Champions League και στην Premier League».

Για τις αγωνιστικές διαφορές των δύο ομάδων: «Δεν νομίζω ότι παίζουμε το ίδιο είδος ποδοσφαίρου ως ομάδα. Όλοι μιλούν για τους τρεις μπροστά και λένε ότι είναι χειρότεροι στα μετόπισθεν, αλλά είναι μία ομάδα. Πήγαν στον τελικό και αξίζουν που βρίσκονται εκεί, όπως κι εμείς».

Για τη σύγκριση Ρονάλντο - Σαλάχ δήλωσε τα εξής: «Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος, το δείχνει κάθε χρόνο. Μερικές φορές η πίεση επηρεάζει τους παίκτες και βοηθάει κάποιους. Σίγουρα με αυτόν ισχύει το δεύτερο. Για εμάς έχει τεράστια σημασία».

Για το κίνητρο της Ρεάλ: «Πάντα έχουμε την ίδια επιθυμία και κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν την έχουμε. Βρισκόμαστε σε τρίτο τελικό και έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι ιστορικό, να το κατακτήσουμε για τρίτη σερί φορά. Δεν μπορεί κανείς να πει ότι η Λίβερπουλ έχει μεγαλύτερη όρεξη από εμάς. Δεν είναι αλήθεια. Κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει την όρεξη. Είμαστε η Ρεάλ Μαδρίτης. Πάντα θέλουμε περισσότερα και πάντα θα δίνουμε τα πάντα για να πάρουμε περισσότερα».