Κλοπ: "Οι ευρωπαϊκές νύχτες παραπέμπουν στο Άνφιλντ"!

Ο τεχνικός Γιούργκεν Κλοπ και οι Σαντιό Μανέ, Ντέγιαν Λόβρεν, μίλησαν ενόψει του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της δευτεριάτικης (21/5) Media Day της Λίβερπουλ.

Κλοπ: "Οι ευρωπαϊκές νύχτες παραπέμπουν στο Άνφιλντ"!

Ιδιαίτερα ευδιάθετος παρουσιάστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ κατά τη Media Day της Λίβερπουλ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (21/5). Ο τεχνικός των "κόκκινων" δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, ενώ για τον μεγάλο τελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης επισήμανε:

"Δεν θέλω να μιλήσω για αυτοπεποίθηση και τα σχετικά. Όμως νιώθουμε πολύ καλά και πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε απόλυτα δίκαια στον τελικό. Τα παιδιά πραγματικά "μίλησαν" μέσα από τα παιχνίδια. Ήταν ένα εκπληκτικό ταξίδι και τώρα θέλουμε να του δώσουμε το καλύτερο δυνατό τέλος".

Η... ατάκα της βραδιάς, πάντως, ακούστηκε λίγο νωρίτερα, με τον Κλοπ να λέει: "Η πορεία μας μέχρι τον τελικό ήταν απίστευτη, χαρήκαμε όλοι μαζί αυτές τις μοναδικές στιγμές. Οι Ευρωπαϊκές βραδιές είναι συνώνυμες με το Άνφιλντ και αν... γκουγκλάρεις τη φράση, αυτή θα πρέπει να είναι η απάντηση"!

Από πλευράς παικτών μίλησαν οι Σαντιό Μανέ και Ντέγιαν Λόβρεν, με τον πρώτο να τονίζει: "Είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι εδώ. Η δύναμη της Λίβερπουλ είναι η συλλογικότητα, μαζί υποφέρουμε και μαζί προχωράμε. Τώρα θα βάλουμε τα δυνατά μας στον τελικό και γιατί να μην το πάρουμε στο τέλος;".

Ο δε Λόβρεν είπε από την πλευρά του: "Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Έχουμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής μας, για κάποιους από μας ίσως να είναι και η μοναδική. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, θα τα δώσουμε όλα στον τελικό. Όλοι είναι πανέτοιμοι και ανυπομονούμε να παίξουμε".