Ολυμπιακός: Στις κορυφαίες ομάδες σε συμμετοχές στο Champions League!

Νέα διάκριση για τον Ολυμπιακό ο οποίος μετά από αφιέρωμα γνωστής ιστοσελίδας, συγκαταλέγεται στις ομάδες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη σύγχρονη μορφή του Champions League. 

Ολυμπιακός: Στις κορυφαίες ομάδες σε συμμετοχές στο Champions League!

Ακόμα μία σπουδαία διάκριση για τον Ολυμπιακό και μάλιστα σε... ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η ιστοσελίδα «90Min» έκανε αφιέρωμα σχετικά με τις κορυφαίες ομάδες σε συμμετοχές στο Champions League και οι Πειραιώτες συγκαταλέγονται σε αυτό. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν το παρόν στη λίστα με τις ομάδες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή την κορυφαία διασυλογική διοργάνωση, λαμβάνοντας υπόψη τη σύγχρονη μορφή της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς φιγουράρει στην 8η θέση στον σχετικό πίνακα ο οποίος αποτελείται από συνολικά 14 ομάδες. Μάλιστα, η γνωστή ιστοσελίδα κάνει ιδιαίτερη μνεία στην κυριαρχία του Ολυμπιακού στα εγχώρια πρωταθλήματα:

Συγκεκριμένα, έγραψε για τους Πειραιώτες: «Μπορεί να εκπλαγείτε από την παρουσία της ελληνικής ομάδας σε αυτό το Top 10, αλλά οφείλεται στην κυριαρχία του συλλόγου στο εθνικό του πρωτάθλημα. Υπάρχουν 19 συμμετοχές σε 28 συνολικά, με τους προημιτελικούς το 1999 ως το καλύτερο αποτέλεσμα στην ιστορία του Ολυμπιακού».

Από κει και πέρα στο αφιέρωμα δίνουν το παρόν ισχυρές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στην 1η θέση βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, στην 2η η Μπαρτσελόνα, στην 3η Πόρτο, στην 4η η Μπάγερν Μονάχου, στην 5η η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην 6η η Γιουβέντους, στην 7η η Άρσεναλ, στην 8η ο Ολυμπιακός όπως προείπαμε, στην 9η η Μίλαν, ενώ την 10η θέση μοιράζονται οι Τσέλσι, Λιόν, Γαλατασαράι, Αϊντχόβεν και Ντιναμό Κιέβου.