Eρνάνι: «Έτρεμα στο ντεμπούτο μου με τον Ολυμπιακό στο Champions League» (vid)

Ο Ερνάνι δεν ξεχνά το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στο Champions League. Αποκάλυψε ότι έτρεμε κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Eρνάνι: «Έτρεμα στο ντεμπούτο μου με τον Ολυμπιακό στο Champions League» (vid)

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ερνάνι μίλησε στο πρόγραμμα Planeta Eleven για το πώς έζησε την περίοδο της κοινωνικής απομόνωσης εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και θυμήθηκε μεταξύ άλλων το ντεμπούτο του με τους «ερυθρόλευκους» στο Champions League.

«Στο ματς εναντίον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπου ξεκίνησα βασικός, έτρεμα. Όταν παραταχθήκαμε πριν από την έναρξη του αγώνα και άρχισε να παίζει ο ύμνος, μπορώ να πω ότι πέταξα από χαρά. Είναι η καλύτερη διοργάνωση. Να παίζεις εναντίον παικτών που τους αντιμετώπιζες μόνο στο Playstation είναι μια εντυπωσιακή αίσθηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ερνάνι δεν είχε καλή απόδοση σε εκείνο το ματς με αποτέλεσμα ο Μάρκο Σίλβα να τον αντικαταστήσει με τον Πάρντο λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού. Η αλλαγή αποδείχθηκε χρυσή, δεδομένου ότι ο Κολομβιανός σημείωσε δύο γκολ και γύρισε το ματς 2-1.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Πόρτο, Γκιμαράες, Ολυμπιακού και νυν της Λεβάντε έκανε και μια σύγκριση ανάμεσα στον Ρονάλντο και τον Μέσι. «Μου αρέσει πολύ ο Κριστιάνο, και ο Μέσι, αλλά νομίζω ότι ο Κριστιάνο είναι διαφορετικός λόγω της δουλειάς του. Αυτό που έχει ο Μέσι είναι δικό του, είναι ταλέντο, ένα δώρο της φύσης. Ο Κριστιάνο το έκανε με τη δουλειά», ομολόγησε.

Θυμηθείτε τι έγινε στο ματς Ολυμπιακός -Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-1