Αρνητικό το τεστ του Εμπαπέ για κορονοϊό

Οι ιατρικές εξετάσεις του Κιλιάν Εμπαπέ έδειξαν ότι δεν προσβλήθηκε από τον κορονοϊό και έτσι θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της Παρί για το αποψινό (11/03) παιχνίδι με την Ντόρτμουντ στο Champions League

Αρνητικό το τεστ του Εμπαπέ για κορονοϊό

Με τον Κιλιάν Εμπαπέ στην αποστολή της θα παραταχθεί απόψε η Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ ντε Πρενς» στον αγώνα της με αντίπαλο την Μπορούσια Νόρτμουντ για την φάση των «16» του Champions League.

Ο Γάλλος επιθετικός ταλαιπωρούνταν από ίωση με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τις δύο τελευταίες προπονήσεις της ομάδας του. Η εξέλιξη αυτή σήμανε συναγερμό στις τάξεις των «πρωτευουσιάνων», που φοβήθηκαν το ενδεχόμενο ο διεθνής άσος να έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Όπως αποδείχτηκε όμως, τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του νεαρού ποδοσφαιριστή ήταν αρνητικά στον κορονοϊό και ως εκ τούτου θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της ομάδας του για τον σημερινό αγώνα ρεβάνς με αντίπαλο τους Βεστφαλούς.

Υπενθυμίζεται πως η Παρί Σεν Ζερμέν είχε ηττηθεί από την Ντόρτμουντ με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στην Γερμανία και απόψε στην ρεβάνς να κληθεί να ανατρέψει στο «σπίτι» της την εις βάρος της κατάσταση προκειμένου να μην αποχαιρετήσει τα ευρωπαϊκά «σαλόνια».