Μπαρτσελόνα: Μια ενδεκάδα για τον επαναληπτικό με τη Νάπολι!

Η Μπαρτσελόνα μετά το πρώτο ματς στην Ιταλία με τη Νάπολι (1-1) πήρε προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Champions League αλλά έμεινε με μόλις 12 παίκτες για τη ρεβάνς, εκ των οποίων ο δωδέκατος είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Νέτο!

Μπαρτσελόνα: Μια ενδεκάδα για τον επαναληπτικό με τη Νάπολι!

Στις 18 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς του 1-1 της Μπαρτσελόνα με αντίπαλο τη Νάπολι.

Μετά το πρώτο ματς, η Μπαρτσελόνα πήρε προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Champions League αλλά έμεινε με μόλις 12 παίκτες για τη ρεβάνς, εκ των οποίων ο δωδέκατος είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Νέτο!

Από τους 19 ποδοσφαιριστές της Ευρωπαϊκής λίστας, οι επτά είναι νοκ άουτ!

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι της Τρίτης και είναι εκτός όπως και ο Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος αποβλήθηκε με δυο κίτρινες στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, στην ίδια φάση όπου τιμωρήθηκε και ο πρώτος.

Από εκεί και πέρα, τραυματίες είναι οι Τζόρντι Άλμπα, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ουσμάν Ντεμπελέ και Λουίς Σουάρες.

Champions League: H Mπάγερν στα προημιτελικά, η Μπαρτσελόνα αβαντάζ (highlights)

Τραυματίας από τον αγώνα με τη Νάπολι αποχώρησε ο Ζεράρ Πικέ αλλά θα προλάβει τον επαναληπτικό.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα Κίκε Σετιέν θα έχει λοιπόν στη διάθεσή του για τη ρεβάνς με τη Νάπολι τους εξής παίκτες: Τερ Στέγκεν, Νέτο, Φίρπο, Πικέ, Λενγκλέ, Ουμτιτί, Ράκιτιτς, Ντε Γιονγκ, Γκριεζμάν, Μέσι.

Βέβαια, από τους 12 ο Νέτο είναι γκολκίπερ, άρα πρακτικά ο Σετιέν έχει μια ενδεκάδα στη διάθεσή του και έναν ακόμη γκολκίπερ.