Ολυμπιακός-Άρσεναλ: Όλα ανοιχτά για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς δοκίμασε τα πάντα στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το παιχνίδι με την Άρσεναλ. Ανοιχτό να παίξει βασικός και ο Φορτούνης.

Ολυμπιακός-Άρσεναλ: Όλα ανοιχτά για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Ολυμπιακό που θέλει να διεκδικήσει τις πιθανότητες του για πρόκριση στη φάση των «16» του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να κάνουν την υπέρβαση κόντρα στην Άρσεναλ και να πάρουν μία ιστορική πρόκριση.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την Άρσεναλ

Το πρώτο βήμα θέλουν να το κάνουν την Πέμπτη το βράδυ κόντρα στους «κανονιέρηδες» και με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει εκπλήξεις στον Μικέλ Αρτέτα. Αυτό φάνηκε τουλάχιστον από την προπόνηση της Τετάρτης με τον Πορτογάλο τεχνικό να δείχνει στην πράξη ότι όλοι έχουν θέση στην ενδεκάδα.

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά οι Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκας έχουν σίγουρες τις θέσεις τους στην άμυνα του Ολυμπιακού. Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε επίσης είναι σίγουροι στα χαφ.

Μαρτίνς: «Άλλο Τότεναμ, άλλο Άρσεναλ, άλλο... ΠΑΟΚ» (vids)

Από ‘κει και πέρα μοιάζει πολύ πιθανό ένα σχήμα με τον Καμαρά να παίζει στα χαφ και ο Ολυμπιακός να αγωνίζεται με τριάδα. Έχει γίνει η δοκιμή τους Βαλμπουενά, Μασούρα και Ελ Αραμπί στην επίθεση.

Είναι μία σκέψη αυτή, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο ο Μαρτίνς να ξεκινήσει με τον Φορτούνη, τον οποίο δοκίμασε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων». Τον είχε με τους βασικούς και μάλιστα δείχνοντας να έχει καταλήξει σε αυτόν. Αν όντως γίνει αυτό παιζόταν η θέση μεταξύ Μασούρα και Καμαρά στο αρχικό σχήμα. Πάντως οι εκτιμήσεις ήθελαν πιο πιθανό ένα σχήμα με τρεις στα χαφ και με τον Μασούρα μαζί με Βαλμπουενα και Ελ Αραμπί.