Το σόου του Ντιέγκο Σιμεόνε και η ατάκα για τη ρεβάνς στο Άνφιλντ (vid)

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε για ακόμη μια φορά έδωσε το δικό του «σόου» στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης. Όπως το συνηθίζει ο Αργεντινός τεχνικός, ζητούσε από τον κόσμο να παροτρύνει τους παίκτες του και στο τέλος αποθέωσε το κοινό.

Το σόου του Ντιέγκο Σιμεόνε και η ατάκα για τη ρεβάνς στο Άνφιλντ (vid)

Σπουδαία νίκη για την Ατλέτικο Μαδρίτης το βράδυ της Τρίτης και προβάδισμα πρόκρισης για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε που έχει μπροστά της τον επαναληπτικό με τη Λίβερπουλ.

Στο Άνφιλντ θα πάει να υπερασπιστεί αυτό το 1-0 με τον Σιμεόνε να ξέρει καλά πως η ρεβάνς θα είναι «καυτή».

Πάντως ο Αργεντινός τεχνικός στο πρώτο παιχνίδι, έδωσε για ακόμη μια φορά το δικό του σόου από τον πάγκο και είναι χαρακτηριστικά τα βίντεο που κυκλοφορούν με τον κόουτς να είναι έτοιμος να μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ίδιος μετά τον αγώνα είπε

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, πολύ έντονο με πολύ μεγάλη ποιότητα στο γήπεδο. Πιέσαμε ψηλά και αμέσως βρήκαμε το γκολ.

Μας ανάγκασαν να γυρίσουμε πίσω, αλλά τα πήγαμε καλά χωρίς να αφήνουμε κενά. Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας και τη χαρά που έχουμε δώσει στους φίλους μας. Αυτοί μας οδήγησαν στη νίκη.

Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ατμόσφαιρα εδώ και οκτώ χρόνια. Δεν σκεφτόμαστε την ρεβάνς επειδή υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια, πρώτα υπάρχει η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Πάντως στην ρεβάνς θα παίξουμε με ταπεινοφροσύνη, επειδή είναι συνηθισμένοι να παίζουν υπέροχα παιχνίδια στο γήπεδο τους».

Δείτε βίντεο από τις αντιδράσεις του Σιμεόνε στο ματς της Τρίτης