Champions League: Στην κορυφαία ενδεκάδα των πρωτοεμφανιζόμενων ο Τσιμίκας!

O Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται στην καλύτερη ενδεκάδα των «rookies» στο φετινό Champions League σύμφωνα με την ιστοσελίδα whoscored.com

Champions League: Στην κορυφαία ενδεκάδα των πρωτοεμφανιζόμενων ο Τσιμίκας!

Η εντυπωσιακή σεζόν του Κώστα Τσιμίκα με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει φέρει ένα σωρό διακρίσεις. Εκτός από το πολύ σοβαρό ενδιαφέρον της Νάπολι και την παρολίγον μεταγραφή του στους «παρτενοπέι», βλέπει συνεχώς το όνομά του να φιγουράρει στον διεθνή Τύπο.

Την Τρίτη (18/2) ήταν η σειρά της ιστοσελίδας whoscored.com να του κάνει ειδική μνεία. Μια ιστοσελίδα που ασχολείται πολύ με νεαρούς ποδοσφαιριστές και με στατιστικά. Ο 24χρονος αριστερός μπακ ψηφίστηκε στην κορυφαία ενδεκάδα των πρωτοεμφανιζόμενων στο φετινό Champions League.

Με λίγα λόγια βρίσκεται στην ίδια ενδεκάδα με τον «μπόμπερ» Χάαλαντ που πήρε μεταγραφή από την Σάλτσμπουργκ στην Ντόρτμουντ τον Γενάρη και με τον Ροντρίγκο της Ρεάλ.

Ο Τσιμίκας λοιπόν είναι ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος αριστερός μπακ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για τη σεζόν 2019-20.

Η καλύτερη ενδεκάδα αποτελείται από τους Κολάρ (Σλάβια Πράγας), Παβάρ (Μπάγερν Μονάχου), Τομόρι (Τσέλσι), Τσιμίκα (Ολυμπιακό), Άντερσεν (Λιόν), Ροντρίγκο (Ρεάλ Μαδρίτης), Γκόμεζ (Αταλάντα), Σούτσεκ (Σλάβια Πράγας), Όλμο (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Χάαλαντ (Σάλτσμπουργκ) και Χι Τσαν (Σάλτσμπουργκ).