Ολυμπιακός - Άρσεναλ: «Επιβίωσαν» μόνο τέσσερις από τους 28 παίκτες της αναμέτρησης του 2015 (vid)

Τέσσερις ποδοσφαιριστές, δυο από κάθε ομάδα, έχουν «επιβιώσει» από την αναμέτρηση της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό το 2015 στο «Γ.Καραϊσκάκης» 

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: «Επιβίωσαν» μόνο τέσσερις από τους 28 παίκτες της αναμέτρησης του 2015  (vid)

Ολυμπιακός και Άρσεναλ ήρθαν αντιμέτωποι τελευταία φορά στις 9 Δεκεμβρίου του 2015, σε ένα εφιαλτικό βράδυ για τους «ερυθρόλευκους»: 0-3 με τον Ολιβιέ Ζιρού να πετυχαίνει χατ-τρικ (29', 49', 67').

Από τότε πέρασαν ούτε πέντε χρόνια. Κι όμως οι δυο ομάδες έχουν αλλάξει τόσο πολύ από τότε που είναι κυριολεκτικά αγνώριστες.

Αξιοσημείωτο είναι πως μόνο 4 παίκτες από τις δυο ομάδες «στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούνε». Αυτοί είναι οι Κώστας Φορτούνης και Ομάρ Ελαμπντελαουΐ από τον Ολυμπιακό και οι Μεσούτ Οζίλ και Έκτορ Μπεγερίν από την Άρσεναλ.

Οι «κανονιέρηδες» του Αρσέν Βενγκέρ είχαν παραταχθεί τότε με τους: Τσεχ, Μονρεάλ, Κοσιελνί, Μερτεζάκερ, Μπεγερίν, Φλαμινί, Ράμσεϊ, Γουόλκοτ, Οζίλ, Κάμπελ και Ζιρού.

Στον πάγκο της ομάδας του Λονδίνου βρίσκονταν: Ντεμπισί, Γκιμπς, Παουλίστα, Οσπίνα, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Τσέιμπερς (ο οποίος φοράει ακόμα τα «κόκκινα» της Άρσεναλ) και ο Ιβόμπι.

Ο Ολυμπιακός είχε παραταχθεί ως εξής: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουΐ, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουάκου, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Φορτούνης, Σεμπά και Ιντέγε.

Στον πάγκο βρίσκονταν οι: Μποτία, Φινμπόγκασον, Ντομίνγκες, Σαλίνο, Ερνάνι και Καμπιάσο.