«Η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να μας φοβάται»

Ο Ντέγιαν Λόβρεν, ο Σαντιό Μανέ και ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ τόνισαν πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να φοβηθεί τους «reds» και όχι το αντίθετο.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να μας φοβάται»

Ο Κροάτης διεθνής αμυντικός της Λίβερπουλ μίλησε για το πως αισθάνεται που βρίσκεται στο τελικό του Champions League. Χαρακτήρισε «απίστευτο» το συναίσθημα αυτό συμπληρώνοντας πως είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να βρεθεί στον τελικό της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο Ντέγιαν Λόβρεν εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος όσον αφορά τον τελικό τονίζοντας πως αυτός και οι συμπαίχτες του θα τα καταφέρουν απέναντι στην Ρεάλ: «Οποιαδήποτε ομάδα έχει ανάγκη να αντιμετωπίσει τις καλύτερες ομάδες. Οι καλύτερες ομάδες είμαστε εμείς και η Ρεάλ Μαδρίτης».

Ο Κροάτης συμπλήρωσε: «Θα δούμε τι θα γίνει. Ναι, είναι αρκετά άνετοι, αλλά εμάς δεν μας αφορά, θα επικεντρωθούμε στην δουλειά μας. Γιατί να τους φοβηθούμε; Αυτοί θα έπρεπε να μας φοβούνται»!

Ο Σαντιό Μανέ ρωτήθηκε για το αν πιστεύουν στην Λίβερπουλ ότι μπορούν να πάρουν τα ηνία από την Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ναι, εννοείται ότι το πιστεύουμε. Μπορώ να πω αυτήν την στιγμή πως έχουμε μεγάλο σεβασμό απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, άλλωστε είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, αλλά εμείς είμαστε Λίβερπουλ, είμαστε δυνατοί και μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα του πλανήτη. Το πιστεύουμε, οπότε θα πάμε εκεί για να τους κερδίσουμε. Ξέρουμε πως θα πάμε για να πολεμήσουμε για τους οπαδούς μας, για τα κλαμπ - χωρίς φόβο- για να νικήσουμε τον τελικό».

Ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ έκανε παρόμοιες δηλώσεις για τον τελικό. Συγκεκριμένα είπε:

«Πέρσι παρακολούθησα τον τελικό του Champions League του Cardiff με έναν πολύ καλό μου φίλο, οπότε το να βρίσκομαι τώρα εδώ είναι κάτι το ξεχωριστό. Δεν θα πάμε εκεί για να χάσουμε. Ξέρουμε πως διαθέτουμε αρκετή ποιότητα στην ομάδα κάτι το οποίο σημαίνει πως οι αντίπαλοι θα πρέπει να το έχουν υπ' όψιν τους».