Κλοπ: «Ο τελικός είναι για τον οπαδό μας»

Ο Γερμανός προπονητής δεν ξέχασε τον άτυχο φίλο της Λίβερπουλ. Τι είπε για την αναμέτρηση του Ολίμπικο.

Κλοπ: «Ο τελικός είναι για τον οπαδό μας»

Η Λίβερπουλ πήρε το δεύτερο εισιτήριο για το Κίεβο και εκεί θα συναντήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Παρά την ήττα από τη Ρόμα με σκορ 4-2 οι Reds είναι αυτοί που κατάφεραν και εξασφάλισαν την πρόκριση τους στον τελικό και σε αυτό οφείλουν πολλά στο 5-2 του πρώτου αγώνα στο «Άνφιλντ».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιούργκεν Κλοπ δεν ξέχασε τον οπαδό της Λίβερπουλ που είναι σε κώμα μετά την επίθεση που δέχτηκε από τιφόζι της Ρόμα πριν την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

«Ο τελικός είναι 100% για τον Σον Κοξ. Είπαμε πριν το ματς ότι το σκεφτόμαστε και τώρα είμαστε εδώ, όλες οι προσευχές είναι μαζί του».

Στη συνέχεια ο τεχνικός της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ παραδέχτηκε πως υπήρχε και δόση τύχης λέγοντας: «Ήμασταν τυχεροί σήμερα, το ξέρουμε αυτό. Η Ρόμα είναι δυνατή, τους είχαμε εκεί που θέλαμε και ήμασταν 1-2 μπροστά. Όλα ήταν καλά. Όμως δεν κάναμε πολλά στις αντεπιθέσεις, δεν χρησιμοποιήσαμε τον χώρο που μας έδωσαν και χάσαμε το ματς αν και προηγηθήκαμε νωρίς με 0-1. Πρέπει να παίζουμε καλύτερα απ' ότι σήμερα, τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να το κάνουμε».