Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: «Έτσι θα παίξουν οι Σέρβοι»

Τι αποκαλύπτει ο ρεπόρτερ του Ερυθρού Αστέρα, Αλεξάνταρ Πέκοβιτς, για τα πλάνα της ομάδας του Μιλόγεβιτς ενόψει Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: «Έτσι θα παίξουν οι Σέρβοι»

Στο Βελιγράδι ανυπομονούσαν για το αποψινό ματς. Δεν ήταν μόνο η κάψα των παικτών του Μαρτίνς να φτάσει η ώρα για τη σέντρα. Και στη Σερβία κάνουν τα όνειρά τους για πρόκριση, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό. Το «ΦΩΣ» απευθύνθηκε στον Αλεξάνταρ Πέκοβιτς. Είναι ρεπόρτερ του Ερυθρού Αστέρα στην εφημερίδα «Sportski Zurnal» και έχει καλές πηγές στα αποδυτήρια της ομάδας του Βελιγραδίου.

Έκανε για λογαριασμό της εφημερίδας μας μία σπέσιαλ ανάλυση για το πώς πιστεύει ότι ο Μιλόγεβιτς θα προσεγγίσει το παιχνίδι. Έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλα όσα λέει (σ.σ. μας μίλησε πριν από τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του κόουτς του Αστέρα):

* «Ο Μιλόγεβιτς στην Ευρώπη ακολουθεί ένα συγκεκριμένο σκεπτικό και δεν αλλάζει την τακτική του. Ακριβώς το ίδιο θα συμβεί και στο [Καραϊσκάκης]. Επειδή ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη, ο Μιλόγεβιτς θα περιμένει έναν επιθετικό Ολυμπιακό και θα κοιτάξει να παίξει αρκετά αμυντικά».

* «Ακόμα και ο κόσμος του Ερυθρού Αστέρα δεν πιστεύει ότι θα δει την ομάδα του να παίζει επιθετικά στον Πειραιά. Αυτή θα είναι η τακτική προσέγγιση του Μιλόγεβιτς, γιατί έτσι έχει παίξει σε όλα τα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, εξαιρουμένου του δευτέρου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι».

* «Το κλίμα μέσα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Ναι μεν όλοι στα αποδυτήρια λένε ότι είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι λόγω των αδερφικών σχέσεων των οπαδών, όμως ο κόσμος του Ερυθρού Αστέρα θέλει την πρόκριση για την ομάδα του. Αν περάσει ο Ολυμπιακός, θα υποστηρίζει στη συνέχεια τον Ολυμπιακό».

* «Το κλειδί του αγώνα για τον Ερυθρό Αστέρα για να πάρει την πρόκριση θα είναι ένα γρήγορο γκολ στα πρώτα 10 ή 20 λεπτά. Στη συνέχεια βέβαια θα πρέπει να συμβάλει και ο γκολκίπερ Μπόργιαν. Αν δεν παίξει καλά ο Μπόργιαν, τότε η Ευρώπη θα τελειώσει για την ομάδα. Ο Ερυθρός Αστέρας πάντως, παρότι θα έχει αμυντική προσέγγιση, θα επιδιώξει το γκολ στις αντεπιθέσεις».

* «Ο Μάριν θα είναι παίκτης–κλειδί. Εμείς εδώ τον λέμε [Μίστερ Μαγεία]. Είναι ο καλύτερος ξένος παίκτης του σερβικού πρωταθλήματος και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο ματς με τον Ολυμπιακό».

* «Όλοι στη Σερβία περιμένουν να δουν βασικό τον Ραντζέλοβιτς! Υπάρχει η εκτίμηση ότι θα παίξει και σίγουρα θα έχει ένα έξτρα κίνητρο και εκείνος απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα».