Κατάσκοπος της Αταλάντα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Για ακόμη μία φορά η Αταλάντα θα έχει απεσταλμένο στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει παιχνίδι των Πειραιωτών.

Κατάσκοπος της Αταλάντα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Παιχνίδια όπως ο «τελικός» για την 3η θέση στον Β’ Όμιλο του Champions League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα, είναι απολύτως φυσιολογικό να τραβήξει αρκετά βλέμματα πάνω του από ξένους «κατασκόπους».

Κάθε φορά που οι Πειραιώτες παίζουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, εμφανίζονται ένα σωρό «σκάουτς», οι οποίοι στο φινάλε φεύγουν με γεμάτα τα μπλοκάκια τους από σημειώσεις για παίκτες του Ολυμπιακού.

Το βράδυ της Τετάρτης (11/12, 22.00) λοιπόν, στα επίσημα του Καραϊσκάκη θα υπάρχει πάλι κόσμος και κοσμάκης που θα παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ανάμεσά τους και «κατάσκοπος» της Αταλάντα. Η ιταλική ομάδα έχει εμφανιστεί σε όλα τα μεγάλα ματς του Ολυμπιακού στο φαληρικό γήπεδο, είχε αφορούσε ντέρμπι με την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ, είτε αφορούσε τα παιχνίδια της Ευρώπης τόσο στα προκριματικά, όσο και στους ομίλους του Champions League.

Η Αταλάντα σε γενικές γραμμές βρίσκεται σε αναζήτηση αμυντικών, ακραίων μπακ και χαφ. Οπότε, αναπόφευκτα το μυαλό πάει στο ότι μπορεί να έχει «κατασκηνώσει» στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει από κοντά τον Τσιμίκα, τον Σεμέδο και τον Καμαρά. Για την ώρα δεν έχει διαρρεύσει ο πραγματικός λόγος των συνεχόμενων επισκέψεών της. Όπως και να ‘χει όμως, η ομάδα του Μπέργκαμο όλο και κάποιον «ερυθρόλευκο» έχει σταμπάρει και παρακολουθεί στενά. Αποκλείεται να έρχεται συνεχώς για… βόλτα στον Πειραιά.