Τι περιμένουν οι Σέρβοι από τον Ολυμπιακό και τι φοβούνται

Στο Βελιγράδι παραδέχονται πως ο Ολυμπιακός το φαβορί για το παιχνίδι της Τετάρτης, αλλά ηχεί θετικά στα αφτιά τους το ενδεχόμενο να μην παίξει ο Βαλμπουενά.

Τι περιμένουν οι Σέρβοι από τον Ολυμπιακό και τι φοβούνται

Είναι γνωστή η φιλία που συνδέει Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα, αλλά την Τετάρτη το βράδυ διακυβεύεται μία πρόκριση και τόσο οι Πειραιώτες όσο και οι Σέρβοι θέλουν να συνεχίσουν στην Ευρώπη και τον Φεβρουάριο.

Στο Βελιγράδι παραδέχονται πως το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός και αναγνωρίζουν την ανωτερότητα του. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως οι πρωταθλητές Σερβίας θα παραδοθούν στις ορέξεις των Πειραιωτών. Και αυτοί θέλουν την πρόκριση και να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία και το 2020.

Στη σερβική πρωτεύουσα περιμένουν πως ο Ολυμπιακός θα παίξει πολύ επιθετικά προκειμένου να σκοράρει και να πάρει την πρόκριση. Το γεγονός πως ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν θα παίξει σε αυτό το παιχνίδι τους έχει ανακουφίσει, διότι θεωρούν πως είναι ο παίκτης «κλειδί» και ο οποίος αλλάζει την εικόνα του Ολυμπιακού.

Από την άλλη περιμένουν πως οι Πειραιώτες θα παίξουν επιθετικά και μάλιστα βλέπουν πολύ πιθανό το σενάριο να αγωνιστούν από την αρχή Ελ Αραμπί και Γκερέρο. Οι Σέρβοι περιμένουν τον Ολυμπιακό να παίξει με δύο επιθετικούς, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί φέτος σε κανένα παιχνίδι. Δεν έχει ξεκινήσει ο Μαρτίνς με Ελ Αραμπί και Γκερέρο.

Το δεύτερο που θεωρούν πολύ πιθανό να συμβεί είναι να παραταχθεί η ομάδα του Πειραιά με 4-3-3. Σε αυτό το ενδεχόμενο «βλέπουν» τον Ελ Αραμπί να είναι ο βασικός επιθετικός με Μασούρα και Ποντένσε στα άκρα. Αυτό που προκύπτει, πάντως, είναι ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα προσέξει περισσότερο την άμυνα του.