Φλικ: «Να σταματήσουμε τις αντεπιθέσεις της Τότεναμ»

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Μπάγερν Χάνς Φλικ αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι με την Τότεναμ για το Champions League, τον Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά και τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα των Βαυαρών στην Μπουντσελίγκα

Φλικ: «Να σταματήσουμε τις αντεπιθέσεις της Τότεναμ»

Την άποψή του ότι η Τότεναμ θα επιδιώξει να «χτυπήσει» την Μπάγερν με αντεπιθέσεις εξέφρασε σε δηλώσεις του ο υπηρεσιακός προπονητής των Βαυαρών Χάνς Φλικ, ενόψει της αυριανής (11/12) αναμέτρησης των δύο συλλόγων στο Μόναχο για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο 54χρονος τεχνικός αναφέρθηκε παράλληλα στην γνωριμία του με τον ομόλογό του στην Τότεναμ Ζοσέ Μουρίνιο, όπως επίσης και στις πρόσφατες σερί ήττες της ομάδας του στο γερμανικό πρωτάθλημα.

«Η Τότεναμ είναι πολύ συμπαγής στην άμυνα, ενώ πρόσφατα έδειξε για ακόμα μία φορά την ποιότητα που διαθέτει στην επίθεσή της. Είναι πολύ γρήγορη ομάδα στην επίθεση. Περιμένουμε ότι θα περιμένει στην άμυνα και θα επιδιώξει να μας χτυπήσει με αντεπιθέσεις. Πρέπει να το αποσοβήσουμε αυτό. Παίξαμε καλά τελευταία και βρισκόμαστε στην σωστή κατεύθυνση, αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου και δεν πετύχαμε αρκετά γκολ», είπε ο Φλικ.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Στο πρώτο ματς με αντίπαλο την Τότεναμ αξιοποιήσαμε σχεδόν όλες τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Αλλά πρέπει να θυμάστε πως η Τότεναμ είχε ευκαιρίες πριν πετύχουμε το 1-1. Ξέρω τον Ζοσέ Μουρίνιο από μία επίσκεψή μου στην Μαδρίτη. Τότε ο Σάμι Κεντίρα και ο Μεσούτ Οζίλ αγωνίζονταν στην Ρεάλ και ακολούθησα τον Γιόακιμ Λεβ σε εκείνο το ταξίδι ως βοηθός προπονητής της εθνικής ομάδας της Γερμανίας. Ανυπομονώ να τον συναντήσω ξανά».

Από την πλευρά του ο επιθετικός των πρωταθλητών Γερμανίας Τόμας Μίλερ ανέφερε: «Παρά τις δύο σερί μας ήττες στην Μπουντεσλίγκα, αισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε στην σωστή κατεύθυνση. Δεν ξέρω αν έχω ξαναχάσει δύο συνεχόμενα παιχνίδι στην Μπάγερν και αισθάνομαι άβολα. Στα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν χάσαμε απλά καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά παράλληλα είχαμε και πολλές φάσεις που για εκατοστά δεν μας βγήκαν οι τελικές πάσες».

Υπενθυμίζεται πως η Μπάγερν Μονάχου προέρχεται από τις ήττες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Λεβερκούζεν και Γκλάντμπαχ, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα.