Ο Κοβάσεβιτς για Ολυμπιακό, Ερυθρό Αστέρα, Μαρινάκη και Μιλόγεβιτς

Τι λέει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη «μάχη» της Τετάρτης ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό, αλλά και για τη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Κοβάσεβιτς για Ολυμπιακό, Ερυθρό Αστέρα, Μαρινάκη και Μιλόγεβιτς

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα καθηλώνει τον κόσμο σε Πειραιά και Βελιγράδι. Δύο σωματεία που διατηρούν φιλικές σχέσεις θα τεθούν αντιμέτωπα το βράδυ της Τετάρτης με έπαθλο το εισιτήριο για τους «32» του Europa League.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά και τους δύο συλλόγους. Το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιείται και πάλι στην ομάδα του Πειραιά χωρίς αυτό να έχει πάρει ακόμα επίσημη μορφή. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε στην ιστοσελίδα mozzartsport.com για το παιχνίδι της Τετάρτης και έχρισε φαβορί την ομάδα του Πειραιά.

«Γνωρίζουμε πως οι δύο ομάδες διατηρούν αδελφικές σχέσεις, αλλά ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για την Ευρώπη. Και ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας θέλουν να προκριθούν στο Europa League. Υπάρχει αδελφοποίηση ανάμεσα στους δύο συλλόγους, αλλά όταν αναφερόμαστε στο ματς τα πράγματα είναι αλλιώς. Περιμένω γεμάτο γήπεδο και πολύ φασαρία», είπε ο Ντάρκο και συνέχισε: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Φυσικά και θα είμαι στο γήπεδο, αλλά μην με ρωτάτε ποιον θα υποστηρίζω. Περιμένω ωραία ατμόσφαιρα και ένα καλό παιχνίδι. Επαναλαμβάνω πως ο Ολυμπιακός είναι φαβορί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πάρει σίγουρα τη νίκη».

Στη συνέχεια ο Κοβάσεβιτς αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Έχω πολύ φιλικές σχέσεις με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει πολύ τον Ολυμπιακό. Έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα στο σύλλογο και έχουν έρθει μεγάλοι παίκτες», σχολίασε ο Ντάρκο και συνέχισε: «Ο Αστέρας έχει κάνει σπουδαία πράγματα και το έργο του Μιλόγεβιτς είναι σπουδαίο. Έχει παίξει δύο σερί σεζόν στο Champions League και έτσι αυξάνει τη φήμη του».

Ο Ντάρκο μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Ελ Αραμπί: «Είναι ένας σπουδαίος παίκτης που σκόραρε συνεχώς στην Ισπανία και τώρα το κάνει στην Ελλάδα. Στα μεγάλα παιχνίδια είναι πάντα παρών. Υπάρχει και ο Γκερέρο, ενώ πολύ καλούς επιθετικούς έχει ο Ερυθρός Αστέρας όπως ο Πάβκοβ, ο Τομάνε και ο Μποάκιε, οι οποίοι είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά», τόνισε ο Κοβάσεβιτς.

Στη συνέχεια ο παλιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, τον οποίο χαρακτήρισε φαινόμενο. «Είναι προπονητής φαινόμενο. Δύσκολα μπορεί να υπάρξει πάντως κάποια τακτική έκπληξη στο παιχνίδι. Επίσης είμαι βέβαιος ότι ο Μαρτίνς γνωρίζει τι τον περιμένει από τον Ερυθρό Αστέρα και πολλά θα εξαρτηθούν από τις εμπνεύσεις των ποδοσφαιριστών», σχολίασε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.