Τι κρατάει ο Μαρτίνς από το β’ ημίχρονο

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έμεινε ευχαριστημένος μόνο από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο 45λεπτο, αλλά και στο διάστημα ανάμεσα στο 2-2 και το 3-2.

Τι κρατάει ο Μαρτίνς από το β’ ημίχρονο

Ο Μαρτίνς μπορεί να έδειχνε «τρελαμένος» στο τέλος του ματς του Λονδίνου για την τροπή που πήρε ο αγώνα, μπορεί να είχε και νεύρα για τον τρόπο με τον οποίο δέχτηκε τα γκολ (ειδικά το πρώτο) η ομάδα του, αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι δεν χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές του.

Από το χθεσινό ματς με την Τότεναμ δεν κρατάει μόνο την εντυπωσιακή εμφάνιση του πρώτου 45λέπτου. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι με την είσοδο του Έρικσεν, ο Ολυμπιακός κλείστηκε πίσω. Μα είναι απολύτως φυσιολογικό να είναι πιο προσεκτικός πίσω μετά την είσοδο ενός επιθετικογενή χαφ και την αποχώρηση ενός αμυντικογενή στο 29’. Από εκεί και πέρα, όμως, αυτό που είδε ο Μαρτίνς είναι ότι παρά το γεγονός ότι η Τότεναμ είχε την κατοχή, δεν έφτανε με σοβαρές αξιώσεις στην περιοχή του Ολυμπιακού. Έδινε την εντύπωση ότι ήταν αρκετά νευρική.

Ο Σον τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Ομάρ. Πολλές φορές ερχόταν για βοήθειες στον Νορβηγό και ο Γκιγιέρμε με αποτέλεσμα ο Κορεάτης να... κουτουλάει. Από την άλλη πλευρά ο Μόουρα αντιμετώπισε προβλήματα με τον Τσιμίκα. Απλώς η είσοδος του Έρικσεν απελευθέρωσε λίγο περισσότερο τον Ντέλε Άλι που πατούσε περισσότερο περιοχή. Παρόλα αυτά, ο Σα δεν ένιωσε κάποια τρομερή απειλή, εξαιρουμένης της κεφαλιάς του Σον που ήταν από στατική φάση.

Ο Μαρτίνς λοιπόν έχει να κρατήσει πολλά πράγματα από το πρώτο 45λεπτο, σχεδόν όλο το πρώτο ημίχρονο για την ακρίβεια. Επίσης, πολλά θα κρατήσει και από το δεύτερο μέρος, στο κακό ημίχρονο του Ολυμπιακού. Το διάστημα 51-72’, μέχρι να σκοράρει για τρίτη φορά η Τότεναμ, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αρχίσει να ξεμυτούν από την περιοχή τους, κέρδισαν κάποια κόρνερ και φάουλ, προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί.

Αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τον Μαρτίνς, καθώς έδειξαν ότι προς στιγμήν είχαν ξεπεράσει το σοκ του 1-2 και του 2-2. Το τρίτο γκολ όμως έκοψε τα πόδια των «ερυθρολεύκων» και στο τελευταίο 20λεπτο κατέρρευσε ο Ολυμπιακός, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στον Πορτογάλο τεχνικό. Ωστόσο, είχε να λέει πώς η κατάρρευση ήταν και απόρροια της κούρασης από το πολύ τρέξιμο που είχαν ρίξει οι ποδοσφαιριστές του...