Τι είπε ο Χάρι Κέιν όταν αγκάλιασε τους παίκτες του Ολυμπιακού

Ο Άγγλος επιθετικός μετά το παιχνίδι πήγε και αγκάλιασε αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων». 

Τι είπε ο Χάρι Κέιν όταν αγκάλιασε τους παίκτες του Ολυμπιακού

Μια ματιά αν έριχνε κάποιος στον Χάρι Κέιν τη στιγμή που ο Ρούμπεν Σεμέδο πέτυχε το δεύτερο γκολ των Πειραιωτών, τότε θα καταλάβαινε σε τι ψυχολογική κατάσταση βρισκόταν. Έδειχνε σαστισμένος, απογοητευμένος... Εκνευρισμένος όμως όχι! Ίσως γιατί είχε συνειδητοποιήσει κι εκείνος ότι ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος για να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να περιμένει την Τότεναμ στο δικό του μισό του γηπέδου.

Κέιν: «Μπήκαμε χωρίς ενέργεια στο ματς» (pic)

Η αλήθεια είναι πώς παραμονή του ματς οι Άγγλοι το είχαν πάρει λίγο... αψήφιστα το παιχνίδι. Μπορεί ο Ζοσέ Μουρίνιο να εξέφραζε τον σεβασμό του για όλα όσα έχει πετύχει ο Ολυμπιακός, αλλά την ίδια στιγμή έβγαζε μία εικόνα σιγουριάς. Οι παίκτες του τελικά κράτησαν μόνο το δεύτερο στοιχείο: Θεωρούσαν ότι κουτσά στραβά θα έπαιρναν το αποτέλεσμα.

Όταν λοιπόν έγινε το 0-2 ο Χάρι Κέιν είχε αιφνιδιαστεί σε τέτοιο βαθμό που γύρισε κάποια στιγμή προς τον πάγκο και προσπαθούσε να καταλάβει τι έχει συμβεί. Ο δε Μουρίνιο φώναζε σε όλους «calma» (σ.σ. ηρεμήστε), αλλά στην πραγματικότητα δεν υπήρχε εκνευρισμός στις τάξεις των Λονδρέζων. Αιφνιδιασμός ήταν το στοιχείο που τους είχε «περικυκλώσει».

Όταν έγινε το 1-2 με την γκάφα του Μεριά, τότε όλο το γήπεδο ενώ ετοιμαζόταν να γιουχάρει την Τότεναμ, σηκώθηκε όρθιο και έσπρωχνε την αγαπημένη του ομάδα προς τη νίκη. Εκεί πράγματι το πίστεψαν οι Άγγλοι ότι θα ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση...

Το μεγαλύτερο κέρδος πάντως για τους «ερυθρόλευκους» ήταν το γεγονός ότι ένας ποδοσφαιριστής του βεληνεκούς του Χάρι Κέιν έσπευσε να αγκαλιάσει όσους παίκτες του Ολυμπιακού προλάβαινε και στους περισσότερους εξ αυτών έλεγε ότι «ήσασταν μία από τις καλύτερες ομάδες που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από το Λονδίνο». Το παραδέχτηκε άλλωστε και στις δηλώσεις του λίγο αργότερα, ότι η ομάδα του κλήθηκε να ανέβει έναν φοβερό ανήφορο και τα κατάφερε...

Σε μία περίεργη βραδιά λοιπόν για τον Ολυμπιακό, σίγουρα σημαίνει πολλά η υπόκλιση του Κέιν στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.