Ο ενδοιασμός του Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» δεν έχει δείξει αν θα πάει σε 4-3-3 ή σε 4-2-3-1. Καμαρά και Βαλμπουενά διεκδικούν μία θέση στο αρχικό σχήμα.

Ο ενδοιασμός του Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του και κατά συνέπεια μόνο εκτιμήσεις και υποθέσεις μπορούν να γίνουν. Δεν προκύπτει από πουθενά τι ακριβώς έχει στο μυαλό του. Για παράδειγμα, την περασμένη εβδομάδα υπήρχε η αίσθηση ότι ο Πορτογάλος θα παρέτασσε έναν Ολυμπιακό με σχήμα 4-3-3 κόντρα στην Τότεναμ. Δηλαδή με Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά.

Από τη στιγμή που η ομάδα του Ολυμπιακού πάτησε το πόδι της στο Λονδίνο, έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν νέα σενάρια που θέλουν τον Μαρτίνς να το σκέφτεται σοβαρά να δώσει φανέλα βασικού στον Ματιέ Βαλμπουενά! Ο Γάλλος που έδειξε στη Ν. Σμύρνη ότι είναι ικανός για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, έχει σοβαρές πιθανότητες για να δει το όνομά του στην ενδεκάδα.

Επαναλαμβάνουμε όμως ότι ο Μαρτίνς δεν έχει πει τίποτα σε κανέναν και κατά συνέπεια επικρατεί ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από τις τελικές του επιλογές.

Κατά τ’ άλλα ο Ζοσέ Σα θα είναι στα γκολπόστ, οι Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκας θα βρεθούν επίσης στο αρχικό σχήμα, οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης έχουν το σαφέστατο προβάδισμα για τα χαφ και «παίζεται» ποιος από τους Καμαρά και Βαλμπουενά θα βρεθεί δίπλα στο συγκεκριμένο δίδυμο. Οι Ποντένσε και Μασούρας θα βρεθούν στα «φτερά» της επίθεσης, μιας και ο Λοβέρα είναι στην Αθήνα και ο Ραντζέλοβιτς δεν δείχνει να έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει όπως είχε συμβεί στο Μόναχο.

Για την κορυφή της επίθεσης τα πράγματα φαίνεται πώς έχουν ξεκαθαρίσει, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να έχει το σαφέστατο προβάδισμα για να πατήσει το χορτάρι του «Tottenham Hotspur Stadium» από το ξεκίνημα της αναμέτρησης.