Ανρί: «Μπορεί να κατακτήσει η Παρί το Champions League»

Ο Τιερί Ανρί μίλησε για την κατάκτηση του Champions League και τον τρόπο που μπορεί μία ομάδα να το κατακτήσει. Στη συνέχεια εξέφρασε την συμπάθεια του στην Παρί Σεν Ζερμέν, λέγοντας πως μπορεί να σηκώσει το τρόπαιο. 

Ανρί: «Μπορεί να κατακτήσει η Παρί το Champions League»

Ο Τιερί Ανρί ετοιμάζεται για την νέα πρόκληση στην καριέρα του ως πρώτος προπονητής, καθώς μόλις προ ημερών, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μόντρεαλ Ιμπακτ.

Ο Γάλλος τεχνικός, μίλησε για την ομάδα που θα κατακτήσει το Champions League, κάνοντας ειδική αναφορά στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν σημαίνει ότι επειδή έχεις πολύ καλούς παίκτες, εξαιρετικό προπονητή και πολύ καλό ιδιοκτήτη, θα κατακτήσεις το Champions League», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανρί και πρόσθεσε:

«Δεν αρκούν μόνο αυτά. Βλέπουμε ότι το τρόπαιο κατακτούν οι ίδιες ομάδες τα τελευταία χρόνια. Και η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να το πάρει.

Η Αρσεναλ δεν το έχει κατακτήσει ποτέ, ενώ εδώ και πολλά χρόνια ούτε η Γιουβέντους το κατάφερε. Δεν είναι εύκολο. Ναι, η Παρί μπορεί να το κατακτήσει, αλλά υπάρχουν κι΄ άλλες ομάδες που το διεκδικούν. Θα είναι καλό για το γαλλικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες στην Παρί, αλλά πρέπει να δείξουμε υπομονή».