Πάλι «στη μέση» ο Ολυμπιακός! 

Αυτό που είχε συμβεί πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν, πάει να γίνει και τις παραμονές του αγώνα με την Τότεναμ στο Λονδίνο. 

Πάλι «στη μέση» ο Ολυμπιακός! 

Άνω κάτω είχε γίνει η Μπάγερν λίγες μέρες πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Μόναχο με το θέμα του προπονητή της. Και τελικά, μετά από μια ακόμη κακή εμφάνιση και αποτέλεσμα (για την ακρίβεια συντριβή από την Άιντραχτ), ο Νίκο Κόβατς αποτέλεσε παρελθόν, πληρώνοντας τις κακές σχέσεις που είχε με τους παίκτες του, όπως αποκάλυψε και επίσημα ο Ούλι Χένες αρκετά αργότερα.

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Χάνσι Φλικ, όλοι θυμόμαστε ότι η Μπάγερν συμμαζεύτηκε, ανασταλτικά έγινε πολύ δυνατή παρά τις απουσίες της, έβγαλε αυτοπεποίθηση και κυριαρχία ξανά στο γήπεδο, κάτι που... «πλήρωσε» πρώτα ο Ολυμπιακός και στη συνέχεια - πολύ χειρότερα - η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Κι ο Φλικ πάει τώρα να γίνει και... μόνιμος.

Το ίδιο (π)άνω κάτω ισχύει και στην περίπτωση της Τότεναμ, η οποία στις 26 του μηνός θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο για την προτελευταία αγωνιστική του ομίλου στο Champions League. Στο εσωτερικό της η κατάσταση δεν είναι καλή, εδώ και καιρό η πορεία της στην Premier League δεν είναι καθόλου σύμφωνη με τις δυνατότητές της, ενώ μόνο κάποιες εκλάμψεις υπάρχουν, όπως η εύκολη «ευρωπαϊκή» νίκη της στο Βελιγράδι. Στο πρωτάθλημα ήταν απογοητευτική η εικόνα της στην πρόσφατη εντός έδρας ισοπαλία με την Σέφιλντ.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι υπ΄ατμόν. Και υπάρχουν ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα στην Αγγλία ότι ο επί σειρά ετών τεχνικός της Τότεναμ «παίζει το κεφάλι» του στο προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας με την Γουέστ Χαμ. Ακριβώς τρεις μέρες πριν από τη συνάντηση με τον Ολυμπιακό! Απομένει να φανεί εάν θα επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό, αλλά όπως και να έχει αυτή η πίεση που υπάρχει στον αντίπαλο των «ερυθρόλευκων» δημιουργεί ξανά ειδικές συνθήκες στο ματς της 26ης του μηνός. Ανεξαρτήτως εάν θα έχουν υπάρξει εξελίξεις ή όχι στο θέμα του Αργεντινού τεχνικού...