Μπάγερν - Ολυμπιακός: Θέλουν και εξυπνάδα αυτά τα ματς

Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο άθλημα, αλλά για να ευνοηθείς απ' αυτό όταν δεν είσαι καλά, πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό και εξυπνάδα.

Μπάγερν - Ολυμπιακός: Θέλουν και εξυπνάδα αυτά τα ματς

Δεν άξιζε ο Ολυμπιακός να πάρει κάτι παραπάνω στο Μόναχο στο ματς με τη Μπάγερν. Η εικόνα του δεν ήταν τέτοια που του επέτρεπε να ελπίζει σε αυτό. Από την άλλη, όμως, δεν έχει πει κανείς ότι το ποδόσφαιρο είναι δίκαιο άθλημα. Το αντίθετο ισχύει και ειδικά όταν δεν καθαρίζεις ένα ματς.

Ακόμα κι έτσι ο Ολυμπιακός με καθαρό μυαλό και σωστή επιλογή θα μπορούσε να έχει διεκδικήσει κάτι. Όταν ο κόσμος στην Allianz Arena αποδοκιμάζει την ομάδα του κάτι βλέπει που δεν του… κολλάει. Τι ήταν εκείνο που δεν άρεσε; Ο Ολυμπιακός είχε δειλά δειλά προσπάθησε να βγει μπροστά.

Τόσο δειλά που οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν δεν το πήραν στα σοβαρά και προτίμησαν να παίξουν με το χρόνο κάνοντας πάσες στο μισό γήπεδο και ο κόσμος να τους γιουχάρει. Αυτά τα ματς, όμως, για να τα κλέψεις θέλουν εξυπνάδα. Δεν την είχε αυτή ο Ολυμπιακός και φάνηκε σε δύο περιπτώσεις. με πιο κραυγαλέα εκείνη με τον Γκερέρο όταν το σκορ ήταν στο 1-0.

Ο Ισπανός έξω από την περιοχή της Μπάγερν είχε τη μπάλα στα πόδια του και δεξιά του είχαν ανοιχτεί δύο συμπαίκτες του. Ο Βαλμπουενά επίμονα του ζητούσε τη μπάλα, αλλά ο Γκερέρο προτίμησε να σουτάρει αντί να κάνει την πάσα δεξιά του. Δεν λέμε ότι κάτι θα γινόταν, δεν λέμε ότι ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε αποτέλεσμα στο Μόναχο, γιατί δεν το άξιζε κιόλας. Λέμε όμως ότι στις ελάχιστες στιγμές που βγαίνεις μπροστά κάνε το σωστό και μην επιχειρείς να γίνεις ήρωας.