Ο Ραντζέλοβιτς δεν φοβήθηκε τη Μπάγερν, αλλά ήταν μόνος

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς έδειξε πως το έλεγε η καρδούλα του, αλλά δεν είχε συμπαράσταση και πάλευε μόνος να αισθανθεί η άμυνα της Μπάγερν τον Ολυμπιακό.

Ο Ραντζέλοβιτς δεν φοβήθηκε τη Μπάγερν, αλλά ήταν μόνος

Η εντυπωσιακή παρουσία του Ζοσέ Σα στο παιχνίδι με τη Μπάγερν έχει κλέψει την παράσταση. Ο Πορτογάλος πράγματι ήταν συγκλονιστικός αναγκάζοντας και τους Γερμανούς να στάζουν μέλι γι' αυτόν μετά το τέλος του αγώνα.

Από το ματς του Ολυμπιακού στο Μόναχο δεν είναι και πολύ εύκολο να βρει κανείς διακριθέντες. Κάποιοι, ωστόσο διακρίθηκαν σε σύγκριση με τους υπόλοιπους ή τουλάχιστον έδειξαν πως το λέει η καρδούλα τους. Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς ήταν η μεγάλη έκπληξη του Πέδρο Μαρτίνς στην ενδεκάδα.

Και ήταν έκπληξη, διότι είχε να παίξει βασικός από τις 14 Σεπτεμβρίου και το εντός έδρας παιχνίδι με το Βόλο. Αγωνίστηκε ως αλλαγή με την Τότεναμ και τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια ήταν μονίμως εκτός αποστολής. Ο Ραντζέλοβιτς μέχρι το 61' που έγινε αλλαγή από τον Μασούρα ήταν ο μοναδικός από την άμυνα και μπροστά που το έλεγε η καρδούλα του.

Ο μικρός είχε θράσος και όσες φορές του δόθηκε η ευκαιρία ταλαιπώρησε τον Ντέιβις. Έχει μία κούρσα στην αρχή που δεν μπορεί να τον σταματήσει ο μπακ της Μπάγερν, ενώ έχει και το σουτ στο 16' που πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Νόιερ. Ένα σουτ που το έκανε ανάμεσα σε δύο αμυντικούς και έβγαλε θράσος στη συγκεκριμένη φάση. Ο Λάζαρ είχε τσαμπουκά και έδωσε σημαντικές βοήθειες και στα μαρκαρίσματα.

Βέβαια είναι γεγονός πως αν δεν πάρει μπαλιές και αν δεν έχει συμπαράσταση δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Και αυτό συνέβη σε 1-2 περιπτώσεις που προσπάθησε να βγει στην κόντρα, αλλά ήθελε ένα στήριγμα για να αλλάξει τη μπάλα και δεν το έβρισκε. Απορημένος ο Σέρβος γύρισε και κοιτούσε τους συμπαίκτες που δεν τολμούσαν να τον ακολουθήσουν στην επίθεση.

Ήταν ο μοναδικός που μπήκε και δικαιολόγησε όσα έλεγαν οι συμπαίκτες του την παραμονή του αγώνα. Δεν φοβήθηκε τη Μπάγερν, αλλά ήταν μόνος του. Και σίγουρα με την εμφάνιση του στην Allianz Arena κέρδισε ξανά πολλούς πόντους.