Μπάγερν - Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Τι σχεδιάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα με τη Μπάγερν, ποια είναι τα διλήμματά του και τι θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές του.

Μπάγερν - Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Ένας σύλλογος μεγαλώνει όταν σηκώνει ανάστημα στα θηρία και μπορεί να τα κοιτάξει στα μάτια. Ο Ολυμπιακός το έκανε στο Καραϊσκάκη με τη Μπάγερν και σκοπεύει να το κάνει και την Τετάρτη το βράδυ στην Allianz Arena. Το έργο των Πειραιωτών είναι τρομερά δύσκολο, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν τελειώνει τίποτα αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής για τελευταία φορά.

Μπάγερν - Ολυμπιακός: Νέο κέντρο άμυνας οι Βαυαροί

Στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει από την αρχή ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Πορτογάλος συνηθίζει στα τελευταία ματς να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και κάτι τέτοιο έχει κάνει και για το παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου.

Δεν έχει σκοπό, πάντως να κάνει τρομερές αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, ούτε να βάλει πολλά νέα πρόσωπα όπως είχε κάνει στο Βελιγράδι. Ο Μαρτίνς θα ξεκινήσει με τον Σα κάτω από τα δοκάρια. Ο Τσιμίκας θα παίξει αριστερά και ο Σεμέδο θα καλύψει τη μία θέση στα στόπερ. Φαβορί ο Μεριά για παρτενέρ του, αλλά ο Αβραάμ έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί από την αρχή. Στο δεξί άκρο της άμυνας "παίζει" το σενάριο να πάρει φανέλα βασικού ο Τοροσίδης αντί του Ομάρ.

Όσον αφορά στα χαφ αν παίξει ο Βαλμπουενά τότε ο Καμαρά είναι το φαβορί να μείνει εκτός ενδεκάδας με τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη να παίρνουν φανέλα βασικού. Στην επίθεση τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα για τον Μαρτίνς με τους Μασούρα, Ποντέσε και Γκερέρο να έχουν σχεδόν σίγουρες τις θέσεις τους.

Αυτό που προέχει για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου είναι να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο και να σταθεί με αξιοπρέπεια απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και σε ένα δύσκολο γήπεδο που προκαλεί μεγάλη πίεση.