Με Χάρι Κέιν η Τότεναμ στο Βελιγράδι

Ο Χάρι Κέιν ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Τότεναμ για το αυριανό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα

Με Χάρι Κέιν η Τότεναμ στο Βελιγράδι

Ετοιμοπόλεμος είναι ο Χάρι Κέιν για τον αυριανό (6/11) αγώνα της Τότεναμ με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Άγγλος επιθετικός είχε απουσιάσει από το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην Έβερτον (1-1) στο «Γκούντισον Παρκ» την περασμένη Κυριακή εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπωρούσε. Πλέον, όμως, ξεπέρασε το πρόβλημα και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Πέρα από τον διεθνή άσο, στην αποστολή των Λονδρέζων για το παιχνίδι βρίσκεται και ο Νοτιοκορεάτης Σον Χιουνγκ-Μιν, ο οποίος είχε σοκαριστεί από τον σοβαρό τραυματισμό που προκάλεσε στον Αντρέ Γκόμες στο ματς με την Έβερτον, πριν πάρει τον δρόμο για τα αποδυτήρια έπειτα από την κόκκινη κάρτα που του έδειξε ο διαιτητής.

Υπενθυμίζεται πως η Τότεναμ βρίσκεται στην δεύτερη θέση του δευτέρου ομίλου του Champions League με πέντε πόντους λιγότερους από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, ενώ ξοπίσω της ακολουθούν στο γκρουπ ο Ερυθρός Αστέρας και ο Ολυμπιακός.