Μπάγερν - Ολυμπιακός: Και πολλά βάζουν, και… μπάζουν οι Βαυαροί!

Οι Γερμανοί «τρομάζουν» με τις επιθετικές τους επιδόσεις, αλλά εδώ και ενάμισι μήνα ο Νόιερ βλέπει συνεχώς την εστία του να παραβιάζεται.

Μπάγερν - Ολυμπιακός: Και πολλά βάζουν, και… μπάζουν οι Βαυαροί!

Ο Ολυμπιακός από το μεσημέρι της Τρίτης (5/11) θα βρίσκεται στο Μόναχο. Η προετοιμασία των Πειραιωτών θα ολοκληρωθεί το απόγευμα με την προπόνηση που θα γίνει στην «Allianz Arena». Εκεί ενδέχεται ο Μαρτίνς να κάνει την τελική δοκιμή για την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει στο ματς της Τετάρτης (6/11, 19.55).

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα για τον βαθμό δυσκολίας και το πόσο υψηλής επικινδυνότητας είναι το αυριανό παιχνίδι στην Βαυαρία. Απλώς καμία ομάδα δεν είναι τέλεια.

Η Μπάγερν μπορεί να μην διανύει την καλύτερή της περίοδο τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν παύει να διαθέτει ένα «οπλοστάσιο» από άλλο… πλανήτη. Οι αριθμοί άλλωστε είναι αμείλικτοι: Δεν θα πάμε πολλά χρόνια πίσω. Μόνο τον τελευταίο χρόνο οι Βαυαροί έχουν 140 γκολ σε 50 παιχνίδια! Το αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι δεν έχει σκοράρει μόνο σε 3 ματς από τα 50 που έδωσαν από τον Νοέμβριο του 2018 εώς και το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Από την άλλη, όμως, η Μπάγερν… μπάζει! Εδώ και ενάμισι μήνα έχει σοβαρό πρόβλημα, καθώς όχι μόνο δημιουργούνται φάσεις τα «καρέ» της, αλλά ο Νόιερ βλέπει συνεχώς την εστία του να παραβιάζεται. Σε οκτώ συνεχόμενα ματς ο Γερμανός γκολκίπερ δεν έχει κρατήσει το μηδέν. Στις 21 Σεπτεμβρίου κράτησε για τελευταία φορά ανέπαφη την εστία της…