Επιχείρηση «Μπάγερν» στον Ολυμπιακό

Στον Ρέντη δεν ασχολούνται με τα προβλήματα της Μπάγερν και ξέρουν πως ένα πληγωμένο θηρίο είναι ακόμα πιο επικίνδυνο.

Επιχείρηση «Μπάγερν» στον Ολυμπιακό

Το ματς με τη Ξάνθη περνάει στην ιστορία για τον Ολυμπιακό. Όσο θόρυβο κι αν σήκωσε το ματς οι Πειραιώτες είναι υποχρεωμένοι να το αφήσουν στην άκρη. Μπροστά τους έχουν ένα ματς που αποτελεί τεράστια πρόκληση για όλους. Ποιος δεν θέλει να παίξει στο «Allianz Arena»;

Είναι από τα ματς που περιμένει κάθε ποδοσφαιριστής, αλλά πλέον ο Ολυμπιακός δεν θέλει να πάει στο Μόναχο μόνο για… τουρισμό ή να θαυμάσει το επιβλητικό γήπεδο της Μπάγερν. Οι Πειραιώτες θέλουν να πάνε και να σταθούν με αξιοπρέπεια απέναντι στη μεγάλη τους αντίπαλο.

Και σε αυτό το σημείο μπαίνει στην κουβέντα η κατάσταση που επικρατεί στη Μπάγερν. Κανείς στον Ρέντη δεν… τσιμπάει με τα ζόρια των Γερμανών και πως βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά την «πεντάρα» από την Άιντραχτη. Η απομάκρυνση του Κόβατς, άλλωστε δείχνει πως ήδη βγαίνει αντίδραση. Αντίθετα στο προπονητήριο του Ολυμπιακού δεν είδαν και με πολύ καλό μάτι το 5-1 με το οποίο έχασε η Μπάγερν στη Bundesliga.

Ξέρουν πολύ καλά πως ένα τέτοιο θηρίο είναι ό,τι χειρότερο να το βρίσκεις πληγωμένο και αυτή τη στιγμή η ομάδα της Βαυαρίας είναι πληγωμένη και θα ψάξει αντίδραση στο ματς με τον Ολυμπιακό. Έτσι κι αλλιώς το να παίξεις στην «Allianz Arena» έχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας και τώρα αυτός έχει γίνει ακόμα μεγαλύτερος.

Στον Ρέντη κλείνουν τα αφτιά τους σε όσα γίνονται στη Μπάγερν και απλά ξέρουν πως η αποστολή τους είναι ακόμα πιο δύσκολη. Πέρσι τέτοια εποχή η ομάδα του Μονάχου είχε χάσει από τη Ντόρτμουντ, είχε φέρει ισοπαλία με τη Ντίσελντορφ και στη συνέχεια νίκησε 5-1 τη Μπενφίκα για το Champions League. Όπως και να ‘χει στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πολύ καλά ότι από αυτό το παιχνίδι μπορούν να έχουν κέρδη, αλλά θέλει προσοχή για να μην υποστούν ζημιά.

Έχει αποδειχτεί στο ποδόσφαιρο πως μία αλλαγή προπονητή λειτουργεί ευεργετικά για μία ομάδα που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και στη Μπάγερν αυτό θέλησαν να κάνουν.