Ντεμικέλις: «Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού»

Ο προπονητής της ομάδας Νέων της Μπάγερν Μονάχου ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τον τρόπο που τους συμπεριφέρθηκαν.

Ντεμικέλις: «Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού»

Θλιβερά ήταν τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης στον Ρέντη με την εισβολή χούλιγκαν και την επίθεση σε οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου. Μία μικρή μερίδα ανεγκέφαλων προκάλεσε επεισόδια σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες Νέων.

Πάντως στη Μπάγερν Μονάχου είχαν να λένε για τη συμπεριφορά των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και των υπόλοιπων μελών της αποστολής της ομάδας της Βαυαρίας.

Μάλιστα ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Μαρτίν Ντεμικέλις σε δηλώσεις του στα Μέσα της πατρίδας του αναφέρθηκε στην άψογη φιλοξενία και στον τρόπο που τους συμπεριφέρθηκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παίκτες και τον προπονητή αλλά και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που μας προστάτευσαν και μας περιποιήθηκαν μετά τα όσα έγιναν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρτίν Ντεμικέλις.

Να επισημάνουμε, πάντως πως και οι Γερμανοί δεν ήταν αρνητικοί να τελειώσει κανονικά το ματς και το μόνο που ζήτησαν ήταν να τους εγγυηθούν την ασφάλεια τους κάτι που έγινε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.