Σα: «Δίνουμε τη μάχη μας έως το τέλος...»

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μίλησε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ύστερα από την λήξη της αναμέτρησης με την Μπάγερν, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων την δυσαρέσκεια εκείνου και των συμπαικτών του, όσον αφορά το αποτέλεσμα του αγώνα με τους «Βαυαρούς». 

Σα: «Δίνουμε τη μάχη μας έως το τέλος...»

Ανάμικτα ήταν τα συναισθήματα του Ζοσέ Σα μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου (2-3).

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το πάθος που έδειξαν οι συμπαίκτες του, αλλά απογοητευμένος από το γεγονός ότι δεν μπόρεσε η ομάδα του να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός - Μπάγερν 2-3: Tα highlights της αναμέτρησης

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ μίλησε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για την εικόνα της αναμέτρησης και επεσήμανε ότι η ομάδα του άξιζε κάτι περισσότερο.

«Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα και την προσπάθεια μας στο γήπεδο», τόνισε αρχικά ο Σα.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν παρατάει τα παιχνίδια και δείχνει εικόνα μαχητή σε όλα τα ματς. Οι «ερυθρόλευκοι» παρά το γεγονός ότι έμειναν πίσω στο σκορ με 1-3 κατάφεραν να μειώσουν και στο τέλος να κυνηγήσουν με αξιώσεις την ισοφάριση:

«Έχουμε πάθος και πνεύμα νικητή. Δεν εγκαταλείπουμε κανένα παιχνίδι και δίνουμε τη μάχη μας έως το τέλος. Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και θέλουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ο Ζοσέ Σα τέλος δεν έκρυψε ότι βάσει της εικόνας της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός άξιζε κάτι παραπάνω από την ήττα: «Πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω. Η εικόνα μας ήταν πολύ καλή. Παλέψαμε σκληρά, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά δυστυχώς δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ